• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Poszukuję skryptera,webmastera,grafika

EmmaA

JigglyPuff
Reaction score
0
Witam,
Prowadzę Ornecki.com. Po 4 dniach działania otsa, przybywa graczy, więc trzeba OTS'a zacząć uaktualniać. Więc tak. Poszukuję skryptera który zna się na XML, LUA - czyli umie robić NPC, Questy, Monstery, Nowe itemy. Webmastera musi znać PHP - acc maker by gęsior. Grafika - zna się na swoim fachu, umie zrobić layout pod Acc Maker by Gęsior.

Poszukuję również kogoś, kto umie zrobić klienta - zmienić ip, zmienić logo w kliencie oraz kogoś, kto umie przenieść silnik z TFS 0.2 na 0.3 - za tą robotę zapłace!!

Każdy kto byłby zainteresowany, proszę aby pisał w tym temacie.

Pozdrawiam,
M

Moge ci upgradnac silnik, ale dopiero jutro. A zaplata to moze byc donor aac na otlandzie xd

Keraxel - dlaczego frajera? Oczywiście, dostanie GMa.
A za przeniesienie silnika to oczywiście płace ;)
Hermes napisz do mnie na GG: 223494.

Lol. Uruchom 0.3 ze stara baza danych MySQL i Ci samo zrobi...
Podmien npcsystem, items, xml i chyba tyle... -.^

@Rudolf
a co z przestarzalymi funkcjami, questami, liby, actions, talkactions, movements?

Mogę pieprznąć grafikę, ip, port, spolszczyć, pozmieniać frazy itd. Nie wiem ile kosztuje donator, ale okres na jaki go będziesz musiał kupić zależy od twoich wymagań :)

#Hermes: Przestarzałe actions, talkactions, movements? o.O funkcje? zabawne :) Wszystkie stare funkcje mają zamienniki i są spisane w compat.lua. Liby to też nie jest wielka robota. Teraz gościowi wciskasz, że to jest niewiadomo jak wielka robota :D

Robie mu to za darmo n00b :p

@edit
w sensie.. za piwo

@edit2
w zasadzie to wszystko jest proste, tylko nie ma nikogo kto by to zrobil.
btw. 3 miechy donor 9$

Back