• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

poszukuje

Status
Not open for further replies.

dusieqq

mam hajsu jak lodu
Reaction score
125
Witam mam małe pytanko " czy są jeszcze jakiekolwiek portale gdzie naprawdę są recenzje gier które wychodzą a nie tylko te które za to zapłaciły? " chciałbym sobie w coś pograć ofc nie mam zamiaru kupować oryginałów -aż tak dobrze mi się nie wiedzie - Typy gier które mnie interesują:
-aRPG
-strategie
-4x
-strzelanki

Jeżeli nie ma jakiegoś ogarniętego portalu to prosiłbym was o wymienienie ciekawych tytułów :3

Mudzin coś mi się nie zgadza dwie rzeczy po 1 :D mówisz że żal ci kasy a nad ave masz napisane "mam hajsu jak lodu " a po 2 jak mudzin może mieć hajs a już wg lód?

Jak nie masz zamiaru kupować gier to zagraj sobie w darmowe Team Fortress 2 na Steamie.

"nie mam zamiaru kupować oryginałów -aż tak dobrze mi się nie wiedzie"
Za rozrywkę, szczególnie elektroniczną trzeba płacić. Nie stać cię, nie masz rozrywki.

Mudzin coś mi się nie zgadza dwie rzeczy po 1 :D mówisz że żal ci kasy a nad ave masz napisane "mam hajsu jak lodu " a po 2 jak mudzin może mieć hajs a już wg lód?

też miałem na początku z tym rozkminę, ale tu chodzi, że on niby ma hajsu jak lodu, a jako mudzin nie ma lodu zbyt wiele jeśli wgl jakiś ma, a więc tak samo i z hajsem

Ciężko.. Poszukaj po grach online

Za rozrywkę, szczególnie elektroniczną trzeba płacić. Nie stać cię, nie masz rozrywki.
Dobrze wiedzieć, ale w tych czasach jest już internet.

Status
Not open for further replies.
Back