• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Potrzebny hoster (tylko dedykowany/VPS)

Status
Not open for further replies.

asd200

New Member
Reaction score
0
Witam !

Poszukuję hostera, wyłącznie na serwerze dedykowanym ewentualnie VPS.
Dla osób które chcą własny OTS, a nie mają jeszcze serwera mam dobrą ofertę (serwer dedykowany za 110zł- udzwignie do 120 graczy).
Obsługą serwera zajmować się będę ja, ja także zainstaluje silnik oraz stronę i bazę.
Do dyspozycji mam 2 mapy (Real oraz 4Fun Evolution) są dopracowane, długo testowane- nie posiadają ważnych bugów (którą wybierzemy to się zastanowimy).

Wymagam:
- braku ekscytacji stanowiskiem GOD na serwerze, uczciwość wobec wszystkich graczy (tj nie faworyzowanie znajomych) oraz nie obsadzanie na stanowisko wyższe niż Senior Tutor (gdyż potem robi się mało ciekawie)
- Kontaktu, co jest oczywiste
- Dostępu do konta root
- System operacyjny Debian 5.0 Lenny gdyż jest bezpieczny i jestem z niego zadowolony (a co ważne jest darmowy !)
- Jeżeli chodzi o sam start OTS proponują 3-dniową zapowiedz

Zyski:
Myślę ze osoba która się zgłosi głównie w głowie ma zabawę, więc proponuję 50% z SMS Shopu, aby serwer mógł się utrzymać

Kontakt:
* e-mail: [email protected]
* Wiadomość prywatna

Last edited:
Chyba cie pojebao że ktoś ci da root-a

ciebie p@#$%^&o chyba. Znajac zycie taki "ty" gówno bys zrobil i nie umial bys nic zabezpieczyc...

Last edited:
Daj jakies info o swoim OTS + ss a roota napewno nie dostaniesz :)

Status
Not open for further replies.
Back