• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Powazny problem z serwerem v2

zduna

Banned User
Reaction score
0
Siemanko
ciag dalszy moich problemow

Problem znany doskonale gracz odkrywa bug, udaje hakera i chce hajsu
Spamuje mi ciagle na gg w momecie kiedy beda lagi wiec to rzeczywiscie on

Sa straszne lagi ruszyc sie nie mozna, ale serwer nie pada
Istnieje jakas mozliwosc namierzenia buga albo zablokowanie gracza na zawsze ? Zwykly ban na ip nic nie pomaga

No siemanko sluchaj wiesz mysle ze mozesz go jakos zmusic aby powiedzial gdzie jest blad albo w sumie powiedz innym graczom aby sie dowiedzieli od niego

Gorszy sposob to taki wiesz ze musisz komus zaplacic jak sam nie potrafisz zabezpieczyc albo nie wiesz gdzie jest blad

Wiesz taka jest kolej rzeczy ze jak sie zabiera do czegos o czym sie nie ma zielonego pojecia to sie wlasnie tak konczy czytaj z postem na forum ale najlepsze jest to ze teraz probuje pisac tak jak ty bez znakow specjalnych i idzie mi swietnie siemanko

no widzisz to czegos cie nauczylem

zaplacilbym ale pewnosci nie ma ze powie o co chodzi

ale ja mowie zebys zaplacil komus doswiadczonemu z otland i majacemu dobra reputacje i zeby on ci sprawdzil o to mi chodzi rozumiesz

tutaj sobie mozesz poszukac osoby ktora zatrudnisz do poprawiania tego typu problemow Jobs

pewnie ten co ma najmniej funkcji, im mniej funkcji itp. tym mniejsze szanse na błędy, tzn taką tezę wysunąłem na podstawie "fixów" jakie widziałem na forum, typu "na chuj to komu, usuń to"

myślę, że tacy ludzie jak triamera, donaj, invob, samme są w posiadaniu stabilnych silników, tylko jeszcze musisz ująć fakt, że to kosztować będzie

Back