• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Praca

Status
Not open for further replies.

Paxton

Banned User
Reaction score
48
Jest tu ktos kto zna jezyk programowania C? I jest w stanie tworzyc aplikacje dla iPhone, moj szef potrzebuje kogos takiego zatrudnic i jesli jest ktos tu to prosze o kontakt na PW.

Stawka zalezy od ciebie ale przeczuwam ze nie wiecej niz 15 funtow na godzine. Praca zdalnie lub w biurze jesli mieszkasz w Londynie. Pisze tu bo sa bystrzacy tutaj wiec moze ktos sie na tym zna. Nie robcie spamu prosze.

Ja pisze w D czasami w porywach dochodze nawet do E (łał). Myślę że iPhone to shit, lepiej znajdź i naucz kogoś pisać programy na androida.

To nie odemnie zalezy, chca iPhone developera to proboje jakos pomoc. Ahh i zapomnialem napisac aby tworzyc aplikacje na iPhone potrzeba srodowiska MAC OS, lecz jesli pracujesz w biurze mozemy takie udostepnic.

Ja chce, jak mi załatwisz mieszkanie w Londynie to gitarqa. XD

Aplikacja musi wyswietlic informacje z bazy danych takie jak newsy, produkty itp.

tu nie znajdzie osoby która siedzi na MAC OS X i do tego programuje na iPhone =)
to jest forum o raczej linux, windows, tibia a nie o MAC OS X i iPhone, zioom

sa takie osoby, ktore mialy z tym stycznosc ale nie maja czasu ^^ :)

tu nie znajdzie osoby która siedzi na MAC OS X i do tego programuje na iPhone =)
to jest forum o raczej linux, windows, tibia a nie o MAC OS X i iPhone, zioom
niby skad to mozesz wiedziec???

Status
Not open for further replies.
Back