• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

PRIV MSG - reklama OTS

Matrix Powraca

Banned User
Reaction score
0
Na wielu OTS dostaje Prywatne wiadomosci od noobów z reklamą OTS....oni to ręcznie piszą czy mają programy do tego?
Bo nie wydaje mi się by byli takimi idiotami że co parenaście minut co chwila by mi ręcznie Priv pisali..

Może mają jakiś program, ale głównie opiera się na takiej zasadzie. Administrator tworzy serwer, i gra na nim 10 osób. Piszę do nich, że jak będą reklamować to dostaną GM, super-ekstra przedmioty, najlepsze laski na serwerze itd. Później tacy "gracze" chodzą i spamują wszędzie.

Może mają jakiś program, ale głównie opiera się na takiej zasadzie. Administrator tworzy serwer, i gra na nim 10 osób. Piszę do nich, że jak będą reklamować to dostaną GM, super-ekstra przedmioty, najlepsze laski na serwerze itd. Później tacy "gracze" chodzą i spamują wszędzie.

tak robią słabi ludzie

Prosto jest napisać by pobierało ze strony liczby online, a następnie by wysłało do nich prv msg

ja bym to napisał z łatwością w jakimkolwiek bocie, który wykorzystuje Lua + ma funkcje pisania msg o treści X do gracza Y

Sam piszesz że nooby wysłają takie wiadomości czyli ty też jesteś noobem ;)

ja bym to napisał z łatwością w jakimkolwiek bocie, który wykorzystuje Lua + ma funkcje pisania msg o treści X do gracza Y

Mhm, jestę programistę.

Generalnie pod klienta 8.60 został wypuszczony ElfBot.

ale elf bot nie pisze na priv?

A pisze, pisze. Kiedyś sobie napisałem taki skrypt, działał perfekt, z pliku txt pobierał nicki, a nicki pobierałem prostym skryptem w php z whoisonline. Jak znajdę, mogę odsprzedać. Ale dużo jebania z tym jest.

Też mam takowy skrypcik ale w pythonie do TA. Jak jesteś chętny tanio odsprzedam :D

Swego czasu miałem takowego bota właśnie od Igiego, wpisywało się link do whoisonline np. http://www.otland.net/?subtopic=whoisonline, nastepnie pobierało liste graczy i program automatycznie pisał do graczy. Taka podpowiedź, nie musisz otwierać priv by napisać do kogoś na priv. *nick* TEKST i wsio.

A pisze, pisze. Kiedyś sobie napisałem taki skrypt, działał perfekt, z pliku txt pobierał nicki, a nicki pobierałem prostym skryptem w php z whoisonline. Jak znajdę, mogę odsprzedać. Ale dużo jebania z tym jest.

ale dużo motaninyny widze przy tym...pierw zapisywać do pliku txt...nicki....itd

No ale nikt nie powiedział że będzie łatwo jest bot taki na internecie jaki napisałem wcześniej czego ty jeszcze chcesz? Żebym może Ci linka do niego wysłał? Zapomnij.

No ale nikt nie powiedział że będzie łatwo jest bot taki na internecie jaki napisałem wcześniej czego ty jeszcze chcesz? Żebym może Ci linka do niego wysłał? Zapomnij.

nie ma czegoś takiego jak 'igi bot'

Back