zxzxzx
New Member
- Reaction score
- 3
Witam! posiadam problem z exhausted, problem objawia się tym że podczas używania run, czarów takich jak sd, uh , exevo gran mas flam itp co kilka tur mam "you are exhausted" lecz w spells.xml jak i config.lua wszystko jest ustawione prawidłowo, przykład runy sd - ustawiłem na bicie co 1 sekunde czyli 1000 ms i wszystko jest ok, runa ciosuje tak z kilka tur a później pojawia się ten problem... później znowu bije kilka razy i znowu to samo.. nie posiadam lagów, ots stoi na moim pc, nic nie obciąża procesora, problem mam tylko z nowymi tfsami, pod 8.60 problem nie występuje, z czym to może być związane?..
daje link do filmiku z yt gdzie problem jest przedstawiony:
tutaj jest to runa uh, tak samo ustawiona jak sd, niżej widać że wyskakuje napis "you are exhausted"
ktoś ma jakieś pomysły skąd to się wzieło? jak temu zaradzić?.. myślałem że zmiana tfsa coś da..
Pozdrawiam.
daje link do filmiku z yt gdzie problem jest przedstawiony:
tutaj jest to runa uh, tak samo ustawiona jak sd, niżej widać że wyskakuje napis "you are exhausted"
ktoś ma jakieś pomysły skąd to się wzieło? jak temu zaradzić?.. myślałem że zmiana tfsa coś da..
Pozdrawiam.