• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem po dedzie nie spada lvl

;] bo to pewnie jak sie nie ma acc makera to pewnie tylko w config.lua sie zmienia

ej mam jeszcze jedno pytanko bo mam teraz server na ohv.pl i jak kupie domene to ona odrazu dziala tak jak to wczesniejsze ip? nic juz nie trzeba zmieniac w config strony?

Tzn domene gdzie?
Jak kupujesz np w az.pl, home.pl to poprostu ustawiasz ją na IP serwera dedykowanego i "galanto".

*ovh.pl, jeżeli kupisz domene to będziesz miał panel administracyjny z którego pewnie już korzystałeś. Wkońcu by coś kupić trzeba być zarejestrowany. Oni zrobili konfiguracje domeny w sposób ,że prawie intuicyjnie można się połapać, ale zawsze możesz skorzystać z ich poradników. Tak więc nie lękaj się i kupuj. Domena jest aktywowana od razu po zaksięgowaniu przez nich pieniędzy.
Tak jak kolega mówi wyżej, wystarczy dodać jedno pole

Pepzo nie kupuj na OVH.pl, lepiej kup u tej firmy co z nia wspolpracuje, jest taniej i tak samo... P.S. Pomoze mi ktos z moim problemem?

tutaj jest 2xl za 229 zl a ja kupilem taki sam za 170 zl ;]

sry
Razem netto 189.99PLN
VAT ( 22 % ) 41.80PLN
Razem brutto 231.79PLN

Ale gdzie niby??
Tak tanio zapłaciłeś? Bo na OVH.pl to się płaci jeszcze 199zł za instalacje...

Można tak powiedzieć że to samo, ale to chyba inna firma współpracująca z nimi (?)

Można tak powiedzieć że to samo, ale to chyba inna firma współpracująca z nimi (?)

nie masz pojęcia, to nie gadaj. kiedyś kimsufi były częścią oferty ovh, ale ze względów jakościowych, jak przypuszczam, teraz sprzedają oddzielnie swoje tandetne składaki z odzysku na przeładowanych łączach, by nie rujnować sobie opinii.

Back