• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem po kompilacji trunk.r3884

Status
Not open for further replies.

Gohut

New Member
Reaction score
0
Po kompilacji nie mogę uruchomić silnika, "Aplikacja została nie właściwie uruchomiona (0xc000007b)" DLL mam przerzucone do folderu z silnikiem, nie wiem czemu tak jest, kompiluje już 4 raz i nic..

Oczywiście Windows.

Wypluwa, że brak donatora.
A co ma jedno do drugiego ?

2@UP tak, win 7
Już problem rozwiązany, tzn po części, bo uruchamiam normalnie przez dev-cpp ale przez samo exe nie mogę odpalić..

Jeszcze jedno - musiałem zmienić z plain na sha1, baza danych się zaktualizowała, teraz tak, czy jak wrócę na stary silnik z plain to czy baza będzie działała poprawnie ?

Jeszcze jedno - musiałem zmienić z plain na sha1, baza danych się zaktualizowała, teraz tak, czy jak wrócę na stary silnik z plain to czy baza będzie działała poprawnie ?

Nie.

Bo tak .

Dobra, jakoś sobie poradziłem na razie ze wszystkim ale jeszcze jedno, na poprzednim silniku save i clean działały dobrze, teraz jest to co chwila i spam w konsoli, a mam ustawione
<globalevent name="save" interval="900" event="script" value="save.lua"/>
<globalevent name="clean" interval="1800" event="script" value="clean.lua"/>

Bo tak .

Dobra, jakoś sobie poradziłem na razie ze wszystkim ale jeszcze jedno, na poprzednim silniku save i clean działały dobrze, teraz jest to co chwila i spam w konsoli, a mam ustawione

Interval w 0.4 jest w milisekundach.

Status
Not open for further replies.
Back