• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem z exhaustem runy, paly i kina nie mogą bić!

beybus

New Member
Reaction score
2
Właśnie dodałem ulepszonego uha i zobaczyłem, że podczas używania jej, paladyn i kina nie mogą w tym czasie bić.
Próbowałem dać temu skrypt na mr, który nie exhastuje ale dalej nie działa.
Pomysły?

Właśnie dodałem ulepszonego uha i zobaczyłem, że podczas używania jej, paladyn i kina nie mogą w tym czasie bić.
Chodzi o to, że exhaust działa też na atak wręcz?

Sorc kiedy używa mr, może bić z wanda normalnie.
Kina i paly kiedy używa uha, nie może bić.

Zrób sobie tego uha do actions i po problemie. Jak nie wiesz jak to daj skrypt, który masz aktualnie.

Sorc kiedy używa mr, może bić z wanda normalnie.
Kina i paly kiedy używa uha, nie może bić.

Ralcoral napisał, że chodzi o broń władaną wręcz... A wandy nie zaliczają się do nich, są osobno zrobione.

A wandy nie zaliczają się do nich, są osobno zrobione.
Wszystkie bronie zaliczają się do weapons, nawet poniekąd dłoń (fist) zalicza się do tego.

Jeśli chodzi o temat, co oznacza że nie może bić? Bo z tego co mi wiadomo bicie w Tibii ma exhaust, czyli czas po którym gracz oddaje uderzenie, więc może po prostu tak ma być.

Wszystkie bronie zaliczają się do weapons, nawet poniekąd dłoń (fist) zalicza się do tego.

Jeśli chodzi o temat, co oznacza że nie może bić? Bo z tego co mi wiadomo bicie w Tibii ma exhaust, czyli czas po którym gracz oddaje uderzenie, więc może po prostu tak ma być.

Wandy są inaczej zrobione, co z tego, że zaliczają się do weapons... łuk i miecz to są weapons, ale zupełnie inne rodzaj broni.. Tutaj zapewne jest analogicznie..

Ale lepiej, żeby się wypowiedział ktoś kto dobrze wie, np. taki elf

Back