Reins
Member
- Reaction score
- 8
Witam
Dzisiaj się spotkałem z błędem, chodź robię wszystko zgodnie z poradnikiem.
Otóż poradnik zaczerpnąłem z tego tematu:
I wszystko zrobiłem, a na www pokazuję mi się
Wiem że ten poradnik dotyczy także jak i guild wars, a także jak i coś z teleportowaniem się obu drużyn, a można zrobić tak, żeby nie można było się teleportować, tylko zwykły guild war system, jedni akceptują i drudzy, i liczy im fragi, a żeby żadnych TP nie było?
Pozdrawiam
Dzisiaj się spotkałem z błędem, chodź robię wszystko zgodnie z poradnikiem.
Otóż poradnik zaczerpnąłem z tego tematu:
Code:
http://otland.net/f81/fixed-guild-war-system-website-include-all-will-not-count-frags-forgotten-server-0-3-a-32157/
I wszystko zrobiłem, a na www pokazuję mi się
Code:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'g.war_time' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\wars.php:58 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\wars.php(58): PDO->query('?? SELECT g....') #1 C:\xampp\htdocs\index.php(238): include('C:\xampp\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\wars.php on line 58
Wiem że ten poradnik dotyczy także jak i guild wars, a także jak i coś z teleportowaniem się obu drużyn, a można zrobić tak, żeby nie można było się teleportować, tylko zwykły guild war system, jedni akceptują i drudzy, i liczy im fragi, a żeby żadnych TP nie było?
Pozdrawiam