• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problem z layouts

SensiiTychy

New Member
Reaction score
0
Witam, próbuje z edytować layounta "Gesior layouts : Aeron Layout: Assassin" z Link

I mam wielki problem :p. Chcę zmienić logo , podmieniam plik banner. I laduje się jakby pół obrazka a reszta jest zamazana? Nie mam pojęcia od czego tak się dzieje, obrazek normalnie jest dobry.

Jak dam na miejsce bannera i "pokaz obrazek" to takie coś widze
otland.png

noobek jesteś ;/
W css ustaw odpowiednią wysokość i szerokość ;\

Jak nie wiesz , to nie pisz. Mówie że podmieniłem plik z obrazkiem, dziwne że ten assassin o takich samych wymiarach wchodzi cały.

Co ci mam localhost dac ;/

Dalem inne i to samo sami zobaczcie, czego do holery to może być wina. Mam nadzieję że znajdzie się tu jakiś spec, i mi pomoże
otland.png

no jest jeszcze bardziej zamazana i wogóle. Nie wiem o co chodzi, to przeglądarka mi nawala?

Kto ma 2min czasu mi poświecić, zakodowałby mi logo. Może ja coś w kodzie źle robie. Chociaż tam nie ma chyba co zwalić

p.s ściagłem teraz innego layounta, i dokładnie to samo. Więc to nie jest błąd w kodzie. Wygląda to jakby na przeglądarke ale w każdej się tak dzieje , z małymi róznicami. O co chodzi!!??

Last edited:
Back