• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tutorial Problem z warem od Piotrka !

D. Kielb

/home
Reaction score
6
Witam Swego czasu kupiłem war system od piotrka jak był takim "hiciorem" pod tfsa 0.3.4 . Odgrzebałem go na moim dysku twardym i chcą go użyć do mojego projektu ots okazało się ze po zainstalowaniu zgodnie z instrukcjami "niby chodzi" kiedy daje !war invite bleble pisze gupoty lub guild nie istnieje to to pokazuje ze niema takiej guild i itp. ect. Ale gdy juz napisze poprawnie !war invite, test, 50 to moge spamowac tym do bulu i jeszcze troche ;/, i tak z kazdymi komendami ( jezeli wpisuje dobrze).

Prosze o pomoc !! A jesli mozna to i nawet od autora skryptu !

Huh
To jeszcze nie wpadłeś na pomysł by napisać do autora?

Jak mamy ci pomóc skoro nie mamy tego "war systemu", nawet ułamka kodu nie pokazałeś, o logu z silnika nie wspomne.

I TO NIE JEST KURWA TUTORIAL!

Huh. Wlasnie nie ma błedow w konsoli. Chyba jak by byly to bym sie sam połapał ...

No chyba byś. Ale z nowymi userami jest tak, że przychodzą z tnet i tu szukają pomocy ;D

@Down
No chyba coś mu tam napisałem, ale lepiej przyczepić się jednego na reszte nie zwracać uwagi xD

Last edited:
Witam Swego czasu kupiłem war system od piotrka jak był takim "hiciorem" pod tfsa 0.3.4 . Odgrzebałem go na moim dysku twardym i chcą go użyć do mojego projektu ots okazało się ze po zainstalowaniu zgodnie z instrukcjami "niby chodzi" kiedy daje !war invite bleble pisze gupoty lub guild nie istnieje to to pokazuje ze niema takiej guild i itp. ect. Ale gdy juz napisze poprawnie !war invite, test, 50 to moge spamowac tym do bulu i jeszcze troche ;/, i tak z kazdymi komendami ( jezeli wpisuje dobrze).

Prosze o pomoc !! A jesli mozna to i nawet od autora skryptu !

Napisz pm do autora tego war systemu
Uzbieraj 2 zielony kwadrat reputacji to Ci pomogę bo to forum nie jest tylko do uzyskiwania pomocy ale również do jej udzielania a widzę że ty przychodzisz z problemem i liczysz że ludzie będą pomagali dostaniesz odpowiedz i elo tyle będzie Cie widać no chyba że będziesz miał kolejny problem i znowu napiszesz.

Back