• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Problem z Windows 7 Ultimate

Status
Not open for further replies.

lubiejarac

Banned User
Reaction score
0
Witam,
Mam windows 7 i mnie bardzo wpienia to że z localhostu nie mogę wejść na ots (zapore i anty wira) mam wyłączone. Wiem że nie tylko ja mam taki problem. Proszę o pomoc bo mnie wkurwia to że jak chce coś sprawdzić to muszę wrzucać to na dedyka.

Za pomoc wystawie reputa z 2 mojego konta.

Pozdrawiam NaRa.....

Buahahah
Wywal windowsa?
To na czym do kur** ma grac?
Linux? buahahah :D
own3d :)

Z 127.0.0.1 nic nie pomaga mam taki sam problem jak ten koleś

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

I co ja mam tu zdziałać to jest do blokowania hosta..

Jak się naprawdę wkurwie to zrobię formata na XP bo nie mam dedyka a zaczynam nowy projekt otsa i muszę na czymś go testować :(

Last edited:
a przepraszam czemu nie mozesz sobie linuxa zainstalowac ? ,
1 nauczysz sie czegos pozytecznego
2 chyba nie bedziesz hosotwal na windowsie a nie maja pojecia nic o linuxsie jak mozesz wgl postawic otsa ?
3 bez problemu mozesz sobie grac w gry , sa roznego rodzaju emulatory . trzeba zaznaczyc ze linux staje cie coraz bardziej popularny i jest juz duzo duzo rzeczy do niego

a przepraszam czemu nie mozesz sobie linuxa zainstalowac ? ,
1 nauczysz sie czegos pozytecznego
2 chyba nie bedziesz hosotwal na windowsie a nie maja pojecia nic o linuxsie jak mozesz wgl postawic otsa ?
3 bez problemu mozesz sobie grac w gry , sa roznego rodzaju emulatory . trzeba zaznaczyc ze linux staje cie coraz bardziej popularny i jest juz duzo duzo rzeczy do niego

Cedega, płatny wine.

Mam linuxa na kompie. Na domowym kompie wole korzystać z windy :(

mnie

wyłącz całego firewalla w windows 7 (zapora systemu windows) i zobacz czy się zalogujesz.

Z 127.0.0.1 nic nie pomaga mam taki sam problem jak ten koleś

I co ja mam tu zdziałać to jest do blokowania hosta..

Jak się naprawdę wkurwie to zrobię formata na XP bo nie mam dedyka a zaczynam nowy projekt otsa i muszę na czymś go testować :(

Chyba do blokowania dupy. Plik hosts służy do przekierowań. `Blokujesz` wtedy, kiedy przekierowujesz jakiś adres na localhost. Więc albo `localhost` albo `127.0.0.1` powinno działać. Jeżeli oba nie działają, to najpewniej i najzwyczajniej coś skopałeś w konfiguracji~.

Poradziłem sobie wszyscy dostaja reputy oprocz krystiana.
Wielkie dzieki..

Temat do zamknięcia!! Lubiejarac to ja. Nara

Smentol
Dobra tez dostales.

Status
Not open for further replies.
Back