@up
wogóle nie na temat ;x
nie wiem czy ja pisze że ciężko mnie zrozumieć czy piszesz tylko żeby nabić post :X
więc napisze inaczej.
Kiedy się wyloguje na wodzie np. id 4820 i zaloguje ponownie mam inny outfit i moje pytanie to czy wiecie gdzie się znajduje skrypt odpowiedzialny za to.
Tylko, że w movements jest skrypt na pływanie polegający na tym, że gdy wejdziemy na "brzeg plaży" to zmeinai nam outfit i "wrzuca" nas do wody ;p-.-
tak czy inaczej to musi być w movements bo jak się zalogujesz to masz jakby "step in" poszukaj wody w movementsach, ale pamiętaj, że może być zadeklarowana między "inne id wody - inne id wody" a twoje id wody może akurat być w tym przedziale i nie znajdziesz go prostym ctrl + f
no jeszcze jest opcja, że masz skrypt onLogin, że jeśli pobierając pozycje gracza, to gdy na pozycji, na której ma zalogować jest woda to zmienia mu outfit, ale szczerze w to wątpie, więc tylko movement moim zdaniem wchodzi w grę, ewentualnie w source, ale też wątpie w to
Tylko, że w movements jest skrypt na pływanie polegający na tym, że gdy wejdziemy na "brzeg plaży" to zmeinai nam outfit i "wrzuca" nas do wody ;p
A na samo chodzenie po wodzie nie ma jakiegoś dodatkowego skryptu
Może sobie dorobić sam![]()