• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Problemy z Gesior Acc

kurczok666

New Member
Reaction score
1
Mam kilka problemów/pytań odnośnie Gęsior Acc 0.3.2 beta2 a mianowicie:
1)Gdy dodałem nowe profesje do otsa na stronie w zakładce spells gdy chce wybrać dla jakiej profesji czary maja być wyświetlane pokazuje mi się lista Array

Code:
http://s3.zapodaj.net/79183208.jpg.html

2)Utworzyłem zakładkę Bans jednak gdy zbanuje np chara "Postac-I" to na stronie pokazuje że została zbanowana inna postać z tego samego konta np "Postac-II" jak mogę zrobić żeby na stronie pokazywało dokładnie tą postać która została zbanowana?

3)Jak moge zmienić wygląd wykresów na stronie (chodzi o te pokazywane w statystykach graczy po dodaniu zakładki powergammers.

Chciał bym dodać ten wykres:

HTML:
http://www.maani.us/xml_charts/index.php?menu=Gallery&submenu=Column
Chodzi o ten wykres z lewej.

1) albo nie aktualna wersja acc. makera (liczy sie adminpanel.php i spells.php zgodne z wersja ots, i w admin panel od nowa zaladowac spells jak miales stary acc. maker, a zmieniles na nowy) albo ktos cos w silniku TFS zmienial i jeszcze nie poprawilem.

2) Raczej nie, bo ban za chyba wszystkie przewinienia sa zapisywane jako ban na konto, a nie na postac, wiec nie ma jak odkryc ktory char przewinil.

3) Co do nowych wykresow to raczej bez szans, bo autor skryptu na wykresy wykasowal wszystkie stare (stare przykaldy wygladu) i wprowadzil nowy format wykresow (przekazywania danych do nich, wyswietlania), a kiedy robilem staty to jeszcze byl stary format, wiec rok temu mozna bylo z 'maani' sciagac pare linijek i zmieniac wyglad, a teraz by trzeba przepisac skrypt.

1)Nie poprawiles bo mam ten sam problem Ale to chyba w POT siedzi(szczerze sie nie przygladalem temu)

Back