• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

problrm z gęsior acc maker

arczieku

New Member
Reaction score
0
Witam zainstalowałem najnowszego Gęsiora... i problem przy dodawaniu postów...

Code:
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'closed' in 'field list'' in C:\xampp\htdocs\forum.php:126 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\forum.php(126): PDO->query('SELECT `closed`...') #1 C:\xampp\htdocs\forum.php(598): isThreadOpen() #2 C:\xampp\htdocs\index.php(165): include('C:\xampp\htdocs...') #3 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\forum.php on line 126

pomoze ktoś ?? nie jest to uciązliwe ale nie moge edytować posta :)

a moze powiesz jak to dodać ? :D tak krok po kroku bo ja w sql jestem słaby uczę sie. rozumiem że muszę w bazie doodać close ? :)

wchodze do phpmyadmin
klikam na moja baze xxxx
na dole strony w Utwórz nową tabelę w bazie danych wpisuje closed a liczba pól ???

tak czy nie tak ??

Last edited:
spoko tylko gdzie to wpisać :) wchodze w phpmyadmin i co dalej ? :) nigdy nie bawiłem sie w edytowanie czy grzebanie w bazie a podatne na błedy to jak cholera ;] robie tylko backup'a i wgrywam baze jak cos :P

w takim razie ktoś powie co dalej ? :)
wejsc w baze i Wykonanie zapytania/zapytań SQL do bazy danych ? czy jak ??

a mozesz nie być taki cfany ? :) i odpowiedzieć na pytanie moje ? :) kazdy sie uczy ;]

no wchodze do phpmyadmin klikam na moja baze danych o nazwie xxxx i mam strone podzieloną na 2 kolumny tą wąską (skrócone dane bazy) i tą szeroką szczegółową. Jest zakładka SQL i pisze ze mozna wykonać tam zapytanie do bazy tyle że juz tak robiłem i wyskoczył błąd #1113 - A table must have at least 1 column

zaraz sprawdze i fixa dam
ja mam u siebie linuxa i nie mam z tym problemu
jakoś dałem close na temat a w install.php sa wszystkie kolumny od forum

Najpierw miałem poprzednią wersję acc makera waszego, później zainstalowałem ten nowy i niestety jest taki problem =/

Back