• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Program do Falszowania IP

Mr Zool

New Member
Reaction score
2
zna ktos jakis program do falszowania ip ?
uzywam Hotspot Shield ELITE ale z 5mb/s robi mi sie 900kb/s
grac to wgle nie moge....

Program nie zwiekszajacy pinga i darmowy ostatecznie tani

zna ktos jakis program do falszowania ip ?
uzywam Hotspot Shield ELITE ale z 5mb/s robi mi sie 900kb/s
grac to wgle nie moge....

Program nie zwiekszajacy pinga i darmowy ostatecznie tani

Chyba nie zmieniasz ip, żeby "grać" :D. Jak dla mnie na moje potrzeby hot spot wystarcza, tylko podobno ciężko to odinstalować.

to hot spota sie instaluje ;o ?

No a nie? :D. To jest coś takiego

images

Lanceq chodzilo o hot spota w sensie wi-fi, czyli punktu dostepu, a to program jest wyzej normalny, nazwali go tak bo hotspoty wi-fi sa niebezpieczne i lepiej laczyc sie z jakims serwerem i miec szyfrowany ruch. :D Ja polecam vpna za kilka zł.

Mam dobry pomysł; zainstaluj sobie na komputerze jakiegoś trojana, najlepiej ze cztery, zrób co musisz ze swojego IP, a w razie czego to uznasz że zostałeś zainfekowany wirusem i ktoś wykonywał te rzeczy bez Twojej wiedzy i pozwolenia.

Najwyżej się nie uda, a my będziemy wiedzieć jak-tego-nie-robić.

Mam dobry pomysł; zainstaluj sobie na komputerze jakiegoś trojana, najlepiej ze cztery, zrób co musisz ze swojego IP, a w razie czego to uznasz że zostałeś zainfekowany wirusem i ktoś wykonywał te rzeczy bez Twojej wiedzy i pozwolenia.

Najwyżej się nie uda, a my będziemy wiedzieć jak-tego-nie-robić.

jebaniec, dobry jesteś :D

@

Rowniez polecam: http://www.bolehvpn.net/

a ja zgłaszam możliwość popełnienia przestępstwa do moderatora okręgowego PB boardu z uwagi na prawdopodobne złamanie 12 punktu regulaminu, który głosi:

"Hakierowanie" = ban. Nikogo nie obchodzi jakim jesteś pr0 evul ogarem i kogo to nie shakowałeś, jakiego masz botneta lub znajomości. Wychwalanie zakończy się natychmiastową blokadą konta ponieważ działasz na czyjąś szkodę i naprawdę... nie ma się czym chwalić, nikomu też nie zaimponujesz. Profesjonalni hakerzy istnieją w jakimś celu, a Ty jesteś trollem, natomiast dla takich nie ma tu miejsca.

Punkt jest nie ścisły, ale zatajanie i podszywanie się może być źródłem w przyszłości do popełnienia przestępstwa bo nie można stwierdzić w jakim prawdziwym celu dana osoba żąda takich informacji, a to może doprowadzić do działania na szkodę innego obywatela.

Back