• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Proszę o porady i pomoc

Status
Not open for further replies.

book of my life

New Member
Reaction score
1
Witam
Mam swojego otsika i zawsze puszczałem sobie otsa dla zabawy, dla siebie bez sms shopa i bez zamiaru zarobku, ale w końcu pomyślałem że może założył bym sms shop zajął się tym poważniej i sobie tam jakieś nie duże pieniązki zarobił
Tam jako tako na ostach sie znam, robie hostuje sobie w domu ale jak teraz przyszło mi do sms shopu to tak naprawde nie mam o tym zielonego pojęcia (jaki dedyk, gdzie konto dotpay homepay itd nie wiem) a i jak z tymi 18 latami?(kończe za kilka dni :D)

hyymmm Pomożecie? tak krok po kroku albo jakiś tutorialik
tylko bez wyśmiewanek ;P

Szczerze polecam ci świetną stronę na ten temat: HERE Zbiór poradników chyba wszelkiej maści, jak zakładać konta, gdzie itd.

No to poczekaj na dowód będzie prościej niż na mamę czy tatę.
Wchodzisz na stronę homepay.pl rejestrujesz jako osoba prywatna nie firma podajesz nie zbędne dane potem pobierasz skrypt homepay który znajdziesz na tym forum w dziale download/web aplication następnie umieszczasz go na swoim web serverze czy jaki tam masz i konfigurujesz zgodnie z instrukcją która tez jest podana na tym forum.
Jak będziesz miał pytania to pisz ; )

Status
Not open for further replies.
Back