• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Tutorial Proszę o scrypt :)

Status
Not open for further replies.

Verdis

Ciekawy świata.
Reaction score
9
Witam,
proszę o scrypt:
chodzi mi o npc który jest ciągle na mapie, ale nie można się z nim porozumieć, dopiero po rozpoczęciu eventu. Po napisaniu danego słowa przenosi on na dane miejsce.
Proszę za równo o scrypt do npc jak i globalevent.

Dzięki, proszę o szybką odpowiedź

usuń skrypt wymaganie focusa (if not focused then return true end coś takiego znajdź i usuń)
i daj potem

if msgcontains(msg "twoje slowo") then
if cos tam cos tam storage global zaczetego eventu, to teleportnie

aha PB to nie request i [tutorial] dajesz jeśli sam robisz tutorial, a nie o niego prosisz

sweeti nie prosiłem Cię o komentarz o moje osobie tylko o pomoc w pewnym scrypcie.... Żal mi takich ludzi :(

masteuszx-Wybacz, ale mało z tego linka rozumiem :)
jakieś wytłumaczenie ? :)

sweeti nie prosiłem Cię o komentarz o moje osobie tylko o pomoc w pewnym scrypcie.... Żal mi takich ludzi :(

masteuszx-Wybacz, ale mało z tego linka rozumiem :)
jakieś wytłumaczenie ? :)

prosiłeś o 'scrypt' to dostałeś 'scrypt'

to nie ma nijak do twojego problemu

aha i nie prosisz o pomoc w skrypcie tylko o gotowca, a to różnica, pokombinuj sam, a my coś pomożemy może wtedy.. proponowałbym zacząć od np. edytowania jakiegoś npc

@subzero321
co to w ogóle za maniery... Jakbyśmy w ten sposób rozmawiali w rl life to ja bym ci chyba już dawno w pysk dał...

Nikt tutaj nie jest twoim murzynem na zawołanie, poza tym co ty ludziom łaskę robisz, że ci chcą jakoś pomóc?
Ziomek, ja nie mam co usuwać bo nic nie mam
A to, że ty w taki sposób "żądasz" od nich czegoś, to się nie dziw, że tak pomagają a nie inaczej...

Na prawdę... Czasami się za głowę łapię jak widzę, że ludzie nie mają nawet tych podstawowych umiejętności ludzkich.... pff, jakich umiejętności, myślałem, że to samo przychodzi ale widać nie...

Tak tak, wiem, że mój post to off topic ale nie trolluje tylko piszę co myślę i wszyscy się ze mną zgodzą...

Status
Not open for further replies.
Back