• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Punkty za pelew. Ile zarabiacie ?

zduna

Banned User
Reaction score
0
Ile zarabiacie na punktach za przelew ?
W ogole oplacalne to jest ?

Najlepiej podajcie procentowo

np 80 % smsy
20 % przelew

Proste, że opłacalne bo przecież hajs idzie do Ciebie, nie ma czegoś takiego, że do 50% zabiera ci firma od smsów.

Ile zarabiacie na punktach za przelew ?
W ogole oplacalne to jest ?

Najlepiej podajcie procentowo

np 80 % smsy
20 % przelew

Przelewy nie są opłacalne chyba że zrobisz tak że przelew za 10 zł daje 3x więcej pkt jak sms za 30 zł.

Przelewy nie są opłacalne chyba że zrobisz tak że przelew za 10 zł daje 3x więcej pkt jak sms za 30 zł.

Chyba chciałeś powiedzieć że za przelew 10zł dostaje się tyle samo pkt co sms 30,75 zł ? Bo od przelewu dostajesz 10zł a od smsa 13,50żł

Ja dostaje hmm z 200-300 zł tygodniowo z przelewów ,według mnie to się opłaca po za tym nie każdy ma 100x smsów na wydanie xD

I to i to się przydaje więc nie wiem po co ten temat xd

Wiem, wigilia i te sprawy, ale naprawdę ziomek, jak jesteś taki tępy to nie szukaj poradników jak zrobić punkty za przelew tylko idź postrzelać z sdk'ów na jakimś orsh otsie...

Jest jakis poradnik jak zrobic punkty za przelew ?

pope_face_palm.jpg

Sorry, musiałem.

Back