• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Pytanie do Keraxel

Bloumer

New Member
Reaction score
0
Mam pytanie co do tego nowego wara pod jakie ID musza byc stworzone postacie mam od 1 do 4 , swoja mapa , temple poustawiane dziala all jak sie zaloguje na obojetnie jaka postac to pisze script error z /creaturescripts/scripts/mine/main.lua:onLogin
i potem luaDoPlayerSetTown jakis blad ze nie znaleziono ID miasta a wszystko ladnie chodzi nie crashuje. :huh:

@Karaxel
W tym towim war 1.1 to baza jest czysta .Jak zrobie postacie to co wpisac w lossitem i w tych kolumnach save. Bo chce zeby dzialalo jak ten stary war 1.01

No wlasnie tez sie zdziwilem sam all poustawialem zostawilem wszystko z loss tak jak bylo: po kliknieciu na Dodaj

@Karaxel
W tym towim war 1.1 to baza jest czysta .Jak zrobie postacie to co wpisac w lossitem i w tych kolumnach save. Bo chce zeby dzialalo jak ten stary war 1.01
Baza sqlite jest zrobiona, MySQL nie robiłem ze względu na to, że ludzie używający tego typu bazy robią własne postacie :)
Jeśli już bardzo chcesz robić 4 postacie na MySQL (po chuj skoro jest sqlite?) to save na 0, a lossitem itd. zostaw.

To ja też zadam pytanko do ciebie Karaxel:

Czy na twoim warze nowym 1.1 da sie ustawic ograniczenie poziomu
Badz cos podobnego
Bo jak biega 400 poziom to troche ciezko z nim wygrac ;p

Last edited:
Trzeba moze jakis skrypt lub w tym mine.lua jest cos takiego moze? Nie sprawdzalem

Trzeba moze jakis skrypt lub w tym mine.lua jest cos takiego moze? Nie sprawdzalem

Troche popatrzylem w mine.lua i wszystko co dawalem odrazu testowalem - nic nie bylo w silniku ale nie dzialal skrypt

Siema ja mam kilka pytan do Ciebie, moglbys mnie dodac na msn wyslalem zaproszenie.

Back