• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Real Map - bugi

oj skoti z twoją osobowością pewnie często zmieniałeś szkoły, za dużo siniaków, co?

a venerisa nikt nie ruszył, bo to ścierwo i żal ruszać i mają wyjebane z evo z 50-80 graczy...

azi pamiętaj, JP na 100%!

a dla sprostowania nigdy nie zmieniałem szkoły, ani razu nie zostałem pobity ani okradziony.

a co do mojej osobowości...ten kto mnie dobrze zna to wie jaki jestem, nikt mnie tutaj nie lubi bo nie liżę wam dupy tylko piszę to co myślę ;)

@kto chce zdradzić kilka bugów zapraszam na priv, dogadamy się co do ceny

kawon chodziło mi o to że nikt go nie ruszył ;)

Dobrze cieszę się, ale nie widzę sensu w Twojej dyskusji z innymi użytkownikami, bo w ten sposób tylko i wyłącznie prowokujesz. Być może Ci co grozili że "veneris padnie na starcie" nie sprawdzili się, no dobra, fajnie, ale pomyśl o tym że na tym forum są takie osoby, których te teksty mogą urazić (zrobiłeś ze swojego serwera twierdze nie do zdobycia) albo po prostu zechcą Ci udowodnić jak bardzo się mylisz. Pamiętaj, nie ważne jaki hosting, nie ważne jakie zabezpieczenia, zawsze znajdzie się luka, która ułatwi sprawę w rozjebaniu serwera.. :)
Tyle ode mnie tego offtopa :) powodzenia :)

PS:A co do ilości online "800" to plotki krążą że to "spoof". Oczywiście nie wnikam, mówię co słyszałem, nie moja sprawa.

Dobrze cieszę się, ale nie widzę sensu w Twojej dyskusji z innymi użytkownikami, bo w ten sposób tylko i wyłącznie prowokujesz. Być może Ci co grozili że "veneris padnie na starcie" nie sprawdzili się, no dobra, fajnie, ale pomyśl o tym że na tym forum są takie osoby, których te teksty mogą urazić (zrobiłeś ze swojego serwera twierdze nie do zdobycia) albo po prostu zechcą Ci udowodnić jak bardzo się mylisz. Pamiętaj, nie ważne jaki hosting, nie ważne jakie zabezpieczenia, zawsze znajdzie się luka, która ułatwi sprawę w rozjebaniu serwera.. :)
Tyle ode mnie tego offtopa :) powodzenia :)

PS:A co do ilości online "800" to plotki krążą że to "spoof". Oczywiście nie wnikam, mówię co słyszałem, nie moja sprawa.

Dokładnie, ode mnie silnik, od kogoś innego full administracje i teraz "wielki kozak", bo veneris stoi.

@scooty Przypominam sobie jak na vt siedzieliśmy, jak mi dupe lizałeś żebym Ci pomógł, a teraz wielki KOZACZEK.

Dokładnie, ode mnie silnik, od kogoś innego full administracje i teraz "wielki kozak", bo veneris stoi.

@scooty Przypominam sobie jak na vt siedzieliśmy, jak mi dupe lizałeś żebym Ci pomógł, a teraz wielki KOZACZEK.

nie lizałem nikomu dupy

zresztą jaki kozaczek...ja po prostu mam interes i napisałem o nim na tym forum, a że tutejsza społeczność mnie nie lubi to od razu powstały 3 strony postów jaki to jestem zły, nic nie umiem i że veneris to syf ;)

a ja jeszcze raz piszę haters gonna hate, w kwietniu startuję z rl mapą, pozdrówki ;)

EDIT: ktoś napisał, że moje posty są prowokujące. To jest zamierzone działanie, czekam na reakcje z waszej strony, zacznijcie w końcu działać!

Zrozum scooty, że takich błędów na real mapie jest od groma, wiele zależy od skyptów, niedopatrzeń, błędy pojawiają się proporcjonalnie do ilości osób online. Wątpie, żeby ktoś archiwizował albo zapamiętywał takie właśnie mniejsze błędy. Proponuje Ci kupić jakiś dobry serwer i dopiero na nim pracować.

a to co ci napisałem to prawda, większość ludzi z tego forum to idioci, z którymi nie chcę mieć nic wspólnego. Jednak są tutaj też ludzie którzy na prawdę mają coś w głowie: Qanti, Ethan

W takim razie jesteśmy idiotami, bo jakiś frędzel tak pisze ? ;}

Chodzi o to, żeby zarobić i się nie narobić! zauważ że jego veneris stoi bez żadnego UPDATE po parę miesięcy, w ogóle się nim nie zajmuję. A ostatnio na gg mi pisał, że "on ma ludzi od wszystkiego" i ma wyjebane ludzi w PB, bo nie szuka "kolegów". Dlatego nie warto mu pomagać. Dodam, że sprzedałem mu silnik za mega śmieszną cene, uratowałem mu dupe, 6 miesięcy bez crasha, to jak ktoś inny chciał ode mnie kupić silnik to mu pisał że jestem "dziwny i żeby mi nie ufał", jednocześnie pisząc mi na gg czemu mu sprzedałem TAK TANIO!, nie mówiąc o tym że on miał jeszcze taniej....

Chcecie pomóżcie, lecz jak już wspomniałem -- nie warto, bo to frajer, rozumiem że można otsy dla kasy robić, ale przydało by się coś w nie włożyć, czego on nie robi.

jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie

nie lizałem nikomu dupy

zresztą jaki kozaczek...ja po prostu mam interes i napisałem o nim na tym forum, a że tutejsza społeczność mnie nie lubi to od razu powstały 3 strony postów jaki to jestem zły, nic nie umiem i że veneris to syf ;)

a ja jeszcze raz piszę haters gonna hate, w kwietniu startuję z rl mapą, pozdrówki ;)

EDIT: ktoś napisał, że moje posty są prowokujące. To jest zamierzone działanie, czekam na reakcje z waszej strony, zacznijcie w końcu działać!

Wow teraz inny projekt z neta... :) brawo

o ile się nie mylę to raczej chyba każdy początkowy projekt bierze się z neta tylko zawsze pozostaje pytanie download & run?

no niewiem czy "matka" tfs'a była z net'a no bo ktoś przecież musiał napisać te parę linijek na start no nie?

Była z neta. Nazywa się Tibia.
niestety, nie było kodu źródłowego opublikowanego, a seminariemu raczej o to chodziło ;>

o ile się nie mylę to raczej chyba każdy początkowy projekt bierze się z neta tylko zawsze pozostaje pytanie download & run?
spytaj mamy czy wzięła cię z internetu, a później wyrosłeś na oddzielny projekt, czy download&run, jakiś dom dziecka masz za sobą?

niestety, nie było kodu źródłowego opublikowanego, a seminariemu raczej o to chodziło ;>

spytaj mamy czy wzięła cię z internetu, a później wyrosłeś na oddzielny projekt, czy download&run, jakiś dom dziecka masz za sobą?

dobrze mu dojebałeś! jeszcze mnie przy okazji wyjaśniłeś moją skrótową wypowiedź ;-)
btw. co tam u twojego jebanego brata?;s

# temat
thunderion datapack już chyba jest lepszy

kret: nie rozumiem...

podam ci prosty przykład;

chcesz mieć fajny pokój, idziesz do jakiegoś projektanta wnętrz, płacisz mu i on ci daje pomysł. To samo jest ze mną, uważam za nierealne samemu znalezienie wszystkich błędów na mapie więc szukam kogoś kto się na tym zna(miał już serwer na tej dacie), płacę mu, a on mi pomaga.

ludzie, jak ktoś chce pomoc za darmo to mu mówicie o pieniądzach, ja chcę zapłacić to też wam nie pasuje :D jak dla mnie jesteście śmieszni i tyle.
To by było na tyle

Back