• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

rejestracja domeny

pepzo

Member
Reaction score
7
Witam Wszystkich. Proszę O Pomoc A Mianowicie: Wykupiłem Sobie Płatną Domenę I Nie Wiem Jak Zrobić Żeby Przez Tą Domenę Ludzie Łączyli Się Z Moim Ots-em. Proszę O Jak Najszybszą Pomoc,mam server dedykowany debian

Last edited:
wchodzisz w panel administracyjny domeny, i dajesz przekieruj na IP czy coś w tym stylu. Tam podajesz ip swojego dedyka.

jest opcja "Przekierowania WWW" i nacisnolem "stworz"

Przekierowanie dla: .... .xxxxxx.eu
na: http://...
i w miejsce tych kropek co mam wstawic ?

hmm.. no to tam powinieneś mieć opcje przekieruj na IP .. nie znam panelu OVH, bo nie mam tam domeny...
Poszukaj opcji , przekierowanie na IP/URL czy coś w tym stylu

takie opcje mam:
Domena
Serwery DNS
GLUE Registry
Strefa DNS
Strefa DNS
Przekierowania WWW

plx pomocy nie wiem jak przekierowac domene na ots

Last edited:
ale na ohv.pl nikt domeny nie ma i nikt nie wie jak ja pod ots zrobic?

ale na ohv.pl nikt domeny nie ma i nikt nie wie jak ja pod ots zrobic?

trzeba mieć mózg, a nie orzecha, tym bardziej, że ovh oferuje bardzo szeroką paletę odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, która pomoże każdemu debilowi, jak Ty. jest coś takiego: czytanie -> myślenie -> pisanie, a Ty robisz tylko ostatni krok. cóż, najlepiej wszystkim wszystko podać na tacy, nie? OVH : przewodniki, a teraz proszę Cię, wyjdź i nie wracaj na to forum.

trzeba mieć mózg, a nie orzecha, tym bardziej, że ovh oferuje bardzo szeroką paletę odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, która pomoże każdemu debilowi, jak Ty. jest coś takiego: czytanie -> myślenie -> pisanie, a Ty robisz tylko ostatni krok. cóż, najlepiej wszystkim wszystko podać na tacy, nie? OVH : przewodniki, a teraz proszę Cię, wyjdź i nie wracaj na to forum.

Popieram

Back