• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Reklama Pizzeri ;x

Status
Not open for further replies.

Lanceqq

Banned User
Reaction score
5
Znajomy otworzył pizzerie i chciał też zaistnieć w internecie żeby wgl dało się w necie znaleść gdzie się ona znajduję, dni otwarcia i inne. Więc szukam jakiś stronek na których można by rozreklamować nie znam się na SEO ani na pozycjonowaniu co kolwiek to jest. Nie chcę mu zakładać strony internetowej no wiecie o co chodzi. Że np ktoś zaciekawiony pizzerią wpisałby jej nazwe w google i wyskoczyły by mu informacje.

szakal wie

ALE MÓWIŁEM ŻE BEZ STRONY INTERNETOWEJ!

Bez strony internetowej ciężko będzie żeby zaistniał w internecie i żeby były w nim namiary na pizz'erię.

Dołączam do pytania Lanceqq.
Skad masz tą panienkę w avku?:)

Znajomy otworzył pizzerie i chciał też zaistnieć w internecie żeby wgl dało się w necie znaleść gdzie się ona znajduję, dni otwarcia i inne. Więc szukam jakiś stronek na których można by rozreklamować nie znam się na SEO ani na pozycjonowaniu co kolwiek to jest. Nie chcę mu zakładać strony internetowej no wiecie o co chodzi. Że np ktoś zaciekawiony pizzerią wpisałby jej nazwe w google i wyskoczyły by mu informacje.

Widze, że poziom forumowiczów coraz to bardziej spada, wszystkie informacje znajdziesz u przyjaciela Pana google - aaa zapomniałem lepiej szukać na forum o tematyce Tibijskiej! :|

edit, dół:

Nie wywyższam się, jednak podkreślam tylko Twoja niską inteligencje,a to zasadniczo coś innego.

Niech wykupi reklamę na portalu waszego miasta, o ile takowy posiadacie.

okz dzieki za pomoc
sammi zrob to co lubisz najbardziej ;*

Status
Not open for further replies.
Back