• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Remere map editor 8.6 unsupported client version! (8)

Anonimowy

New Member
Reaction score
0
Witam pewnie bylo xx tematów o tym lecz mam pytanie gdy odpalam mape 8.6 [ która zawsze odpalalem rme ] odpala mi ... a teraz jak odpalam po formatce wyskakuje mi unsupported client version! (8)

mam pod prowadzone klijenta 8.6 ustawione na 8.6 zeby było i ten bląd . gdy chce mape importowac to mi albo debuguje rme albo wylącza mi się on .

co zrobić zeby działało ?

"klijenta"

Bez jaj...

Ściągnij go ze strony RME i zainstaluj (klienta Tibii), wtedy będzie działać.

114905.jpg

Tak jak wyzej pisalem gdy importuje to jest tak pierwszy pasek 100% przeleci drugi leci do 6% i znika mi rme

To skoro RME ze strony, klient ze strony, to nie wiem. Raczej nie wina mapy, ale może brakuje ci składników jakiś w systemie.

Mapy napewno nie wina bo sprawdzałem na 3 mapach .. :D do dupy troche ze nikt nie wie

Jakis randomowe rozwiąznie z otlandu:
What version is your map in RME?
Open it using import > map
then go to:
Map > Proprierts

If its 8.6 try to convert-back to 8.40 and save.
That worked for me and didnt fucked up with anythin'
You just need to put your item.otb and items.xml on rmefolder/data/840 and /860 too
;p

Spróbuj może z innym RME tak w ogóle, wtedy pozapisuj i posprawdzaj na docelowym.

Back