NPC Rent Mounts!

OP
Critico

Critico

Sexy
Joined
Mar 25, 2010
Messages
358
Best answers
0
Reaction score
163
emoticon has buged the script... this emoticon> :eek:
 

Blysco

Member
Joined
Oct 12, 2013
Messages
163
Best answers
0
Reaction score
2
When i import to RME it Import the .xml succefull but i dont find the NPC....
 

nikolai

Althea ¤ A New World Developer
Joined
Feb 21, 2008
Messages
972
Best answers
0
Reaction score
520
Location
Norway, Drammen
Didnt get when u said this:
first:

if the function that checks if you have the mount is 'canPlayerRideMount' or 'getPlayerMount' case is 'getPlayerMount' exchange:

canPlayerRideMount(cid, ret.mountid) by: getPlayerMount(cid, ret.mountid)

second:

the time interval in the globalevents tag, in my server was in mile seconds:

interval = "60000" - if your server not is in mile seconds, replace 60000 by 60.

and i get this :
upload_2013-11-17_19-58-48.png
 

xivix

New Member
Joined
Jul 26, 2012
Messages
2
Best answers
0
Reaction score
1
Man, I got errors :/ :

Can you help me to fix this??
 

Limos

Premium User
Joined
Jun 7, 2010
Messages
10,018
Best answers
7
Reaction score
2,956
Location
Netherlands
In the mod line 28, change "CheckRentMount(on)" to
Code:
CheckRentMount(on[i])
 

Fabiaanzky

Well-Known Member
Joined
Nov 12, 2014
Messages
18
Best answers
0
Reaction score
0
good work, will it work in version 10.98?
you could add vip requirement too.
for example:
Code:
["war horse"] = {price = 10000, days = 2, mountid = 17, level = 10, premium = false, vip = false, storage = 500561},
would serve with just adding: vip = true or false to the code?
 
Top