• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

RME 2.0 + skrypty do pokemon

CyCu91

New Member
Reaction score
0
Szukałem na całym forum znalazłem tylko 1 ale no niestety nie działa jak powinien. Cały czas każe mi pokazać pliki z klient do wersji 8.54, cały czas go kieruje do klient ale niestety nadal każe mi podać ścieżkę do tego. Dodatkowo próbowałem coś tam zrobić samemu no i jakoś wyszło ale tak że :
1. Mam moby zwykłe + pokemony ( oczywiście nie wszystkie)
2. Najśmieszniejsze jest to że jak dodać jakiegoś pokemona to są nazwy i normalnie się one respią na mapie ale w mapeditor każdy z nich ma wygląd Rapidasha, a zwykłe potwory z tibi mają wygląd pokemon no i co teraz ? :)(

I przepraszam jeszcze nie dodałem że ehh niestety nie mam takich rzeczy jak Shadow Ball albo MasterBall w mapeditorze.
Dodatkowo pokeball są 2 typy 1 które pożna stackować a 2 których nie można tylko są pojedyncze i nie wiem do czego one nawet służą :)

No więc tak, widać nie znasz się w ogóle, więc sobie odpuść bo to i tak nie ma sensu jak z każdym problemem będziesz biegł na forum, więcej czasu ci zejdzie na uzyskanie odpowiedzi niż na zrobienie serwera. Poucz się może czegoś pożytecznego, seminari np. delte liczy z nudy...

Back