Zrób sobie mózg na moje zamówienie :/
jak bys zrobil ze na tego ow clienta 8.40 nie dzialy by boty to bym chetnie przyjal oferte![]()
Rotfl.
1. On jest noobem i tylko potrafi zmienić ip w hexach
2. Zrobienie takiego klienta jest niemożliwe
3. Zrobienie takiego klienta mija się z celem, bo:
a) ludzie będą używać zwykłego klienta do botowania,
b) nawet jeśli zmienisz RSA key to łatwo go znaleść w kliencie i wstawić do innego![]()
mylisz sie zrobienie takiego clienta jest mozliwe i nigdy takiego clienta raczej nie zhacksujesz by ci boty ,ip changer dzialal na nim przyklad ?; "eloth.mine.nu"
sproboj uzywac na tym clientcie bota ... a zajmie ci to duzoo czasu az dojdziesz co i jak .
ofc da sie tam uzywac botow ale tylko i wylacznie na przerobionym dobrze cliencie tibi (nie elotha ) ofc nie powiem jak bo nie lubie botow xd
a i b ;] nie jezeli umiesz zrobic tak by twoj client sie mogl laczyc do servera i nie acceptowal clientow z rl dodam tylko ze nie chodzi tu o rsa key :> pytalem sie goscia z otfans "ferrus" mowil ze jest to jak najbardziej mozliwe tylko ze musisz dobrze c ++ znac (mowie tu o zrobieniu takiego clienta jak eloth ma) aktualnie zamierzam sie tego pouczyc ale nie mam ochoty spedzac narazie miesiecy przez kompem (bo chyba tyle zajmuje nauka tego jak i nie wiecej )xD by sie tego nauczyc
CPP? Masz źródła klienta Tibii? :-0 Loosik pewnie zmienił tylko RSA key, w praktyce niemożliwym jest zrobienie jest zablokowanie każdego klienta poza dedykowanym dla naszego serwera (ip changer również zmienia RSA), nie licząc przypadku napisania go całego samodzielnie (powodzenia). Właściwie bez źródeł za dużo nie można zrobić :S
grasz na elothu watpie ... nie dziala ani tibicam tv ani boty ani nawet nie mozesz zmienic multi ip changerem ip pisze ci "tibia not found "
a gowno ci da ze se zmieni RSA key
mowisz ze nie mozliwe jest zablokowanie kazdego clienta oprucz tego ktorego odpowiednio zmodyfikujesz ? mylisz sie sam mialem otsa i mialem eloth client zmienilem poprostu se w nim ip na moje boty nie mogly smigac zmodyfikowalem tak server by mogl sie laczyc tylko ten client i all bylo dobrze wiec nie mow mi ze sie nie da bo sie da ...
Nawet jeśli to nie RSA to zapewne też prosta zmiana, którą łatwo przerobić w bocie. Jedyny problem polega na znalezieniu tego elementu![]()
Ale do 8.4 i tak nie ma wiele botów . Co tam jest najwyzej jakies takie co same runy uzywaja i taki malo uzyteczne .