• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Router i strona

Status
Not open for further replies.

Bloumer

New Member
Reaction score
0
Siema.
Co moge zrobic aby gracze mogli wbijac na stronke i tworzyc wlasne konta mam router i zmienne IP. Na tibie moga wbic odblokowane sa porty no ale co zrobic aby na stronke wbili? :(

Mozesz dokladniej powiedziec odblokowac w routerze na stronce czy w zaporze systemowej? Ustawilem w zaporze i nadal przy logowaniu wyskakuje mi zebym wpisal passy na moj router :/

w każdym routerze robi sie to inaczej.

To jest screen z mojego routera moze to cos pomoze. Prosze was o napisanie dokladnie co zrobic.

Attachments

nono, wybierz tam po prostu z tej listy HTTP_Server, albo ręcznie port 80 tak samo jak zrobiłeś z 7171

Wpisalem w localip moj lokalny 192.168.1.101 - HTTP Server porty sa 80 ale nadal przy wbiciu na strone pisze zebym wpisal pasy na router. Nie moge z tym routerem juz :/

Nie no jak może nie dzialac ;p też mam podobny router, i wchodząc normalnie na moje IP otwiera się strona routera. Ale po przekierowaniu portu 80 na mojego kompa, ładuje się już moja strona. Jeśli chodzi Ci ots to czemu by strona miała nie działać

Jeśli maszk omunikator Spik to go wyłącz i będzie działa ja właśnie taki problem miałem hehe

Ustawione w 192.168.1.100 na HTTP_server porty 80 w configu gesior acc maker ustawione no-ip.org i przy polaczeniu caly czas to wyskakuje wpisz PASSy do routera! Moze napiszcie tu co pozmieniac w configach jeszcze. Dodam ze mam konto na noip.com i jeszcze jedno co to tego noip jak ustawic w config.lua w 0.2 Mystic zebym nie musial wpisywac co wlaczenie kompa IP tylko zeby bylo "auto"?

Dziala! Wszystko jest juz w porzadku dzieki chlopaki oczywiscie reput+. Jeszcze tylko prosze was co zrobic zeby nie wpisywac tego IP caly czas w configu :/ i co zrobic z bledem nie zapisywania skilli postaci. Odrazu zeby nie robic nowego Tematu.

Status
Not open for further replies.
Back