• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Samme

Status
Not open for further replies.

Volume

New Member
Reaction score
0
Samme ostro mi pojechales bede plakal ;/ ciekawe czy w rl taki mocny bys byl tylko plx nie dawaj mi bana haha

Dobra pysk koles, bo Samme ma racje. Jebanego napisu nie potrafisz dodac, a za OT sie bierzesz. Najpierw poucz sie troche pisania w prywatnym zaciszu, a nie spammujesz. :(

Spoczko. Jak trzeba to jestem też mocny w rl, imho jakbyś zobaczył to z pewnością byś nie podszedł pierwszy :). I nie dam Ci bana - masz wolność słowa, nie uraziłeś mnie tym wątkiem.

Dopiero zaczynam sie bawic w otsy jestem noobem i chuj,od tego jest te forum zeby sie pytac innych kazdy chyba mial kiedys 20 postow i kazdy mial swoj start.
A po drugie smieszny jestes,osoba ktora spedza tyle czasu przy komputerze co ty jest dobrze zbudowana? no nie mow ze masz czas na cos innego niz komputer.
ps: "Jak trzeba to jestem też mocny w rl,imhojakbyś zobaczył to z pewnością byś nie podszedł pierwszy" rozjebales mnie tym

Dopiero zaczynam sie bawic w otsy jestem noobem i chuj,od tego jest te forum zeby sie pytac innych kazdy chyba mial kiedys 20 postow i kazdy mial swoj start.

Tak, te forum między innymi służy do pomocy, ale Ty bijesz wszelkie rekordy. Ludzie po to piszą poradniki, aby tacy jak Ty dali spokój innym. Więc do roboty - google.pl.

A po drugie smieszny jestes,osoba ktora spedza tyle czasu przy komputerze co ty jest dobrze zbudowana? no nie mow ze masz czas na cos innego niz komputer.

Tu mógłbym zaprzeczyć, ale po co, taki człowiek jak Ty zawsze będzie miał własne zdanie (JP 100%?), i nawet jeśli, to byś nie uwierzył więc moje uwagi na ten temat są zbędne.

ps: "Jak trzeba to jestem też mocny w rl,imhojakbyś zobaczył to z pewnością byś nie podszedł pierwszy" rozjebales mnie tym

Spoko (-;, cieszę się, że uczyniłem Twój szary dzień pod tytułem "ucze sie wkleiac text do skryptu oraz zmieniam blat w sms shopie" szczęśliwym. ;)

Spoczko. Jak trzeba to jestem też mocny w rl, imho jakbyś zobaczył to z pewnością byś nie podszedł pierwszy :). I nie dam Ci bana - masz wolność słowa, nie uraziłeś mnie tym wątkiem.

Jasne ;) A ja za to że napisałem że samme spamuje dostałem bana ^.-

11528509.png

A potem skasował żeby dowodów nie było!

#inwn0b

widać oczu nie masz, nie zbanowałem Ciebie ja , tylko Elf ;(

Status
Not open for further replies.
Back