shop does not give of items error console

Discussion in 'Support' started by dexedox, Dec 21, 2016.

  1. dexedox

    dexedox New Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
  2. dexedox

    dexedox New Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    Now i have this problem i have items ID


    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 21, 2016
  3. dexedox

    dexedox New Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0
    please help I do not know how to fix it
     
  4. dexedox

    dexedox New Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Best Answers:
    0

Share This Page

Loading...