• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Shopsystem Gesior 0.3Beta Problem

Koci1994

Banned User
Reaction score
1
Jak mam cos kupic bo skonfigurowalem tylko chyba pliku shopsystem.php mi brakuje bo on jest jakis dziwny
To jest Acc maker pod TFS 0.3beta
71430619uw3.jpg

Last edited:
Teraz udalo mi sie dodac te itemy ale jak kupie pacc to mi daje pacc ale jak chce kupic jakis item to w histori transakcji pisze

Not realized yet.

Last edited:
mam juz itemy teraz w dotplay mam stan sulugi:nieaktywna jak ja aktywowac??

aktywowalem juz usluge gdy wysle sms przychodzi mi sms zwrotny z kodem jednak gdy wpisuje ten kod na stronie u siebie pisze * Podany kod z SMSa/przelewu jest niepoprawny lub wybrano zla opcje SMSa/przelewu.

Last edited:
aktywowalem juz usluge gdy wysle sms przychodzi mi sms zwrotny z kodem jednak gdy wpisuje ten kod na stronie u siebie pisze * Podany kod z SMSa/przelewu jest niepoprawny lub wybrano zla opcje SMSa/przelewu.

musisz dac ip swojego serwera na dotpay.pl

Back