• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Skuter

Status
Not open for further replies.
Za takie cos to chyba odbiora mu prawko.

Po Londynie jezdzi kilka typow radiowozow, najczesciej spotykane to Vauxhall Vectra i BMW m5, raz widzialem tez labhorgini gallardo, ale to juz chyba tylko na pokaz bo jaki sens takiego wozu policyjnego. :huh: A poscigu to jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo zobaczyc, tutaj to w ogole tak wszyscy spokojnie jezdza ze az nudno. Raz na ruski rok zobaczysz kogos wyprzedajacego. Z jednej strony dobrze.

o tym gallardo slyszalem. We wloszech ich maja troche wiecej :)
Lamborghini Gallardo Metropolitan Police Of London - Video

p.s. wg wikipedii masz racje, tylko event:
Yellow Gallardos have been "temporary" police cars for the Metropolitan Police in London, England, one in 2005 and one in 2006, for specific publicity events. The 2006 vehicle was seen at the start of the 2006 Gumball Rally. Both vehicles were lent by Lamborghini London and were fitted with yellow and blue battenburg markings, police logos and a small blue lightbar.

śmiszne w sumie:
800px-Lamborghini_Gallardo_British_police_1.JPG

To jest skonczona glupota aby policja czyms takim jezdzila.

Po pierwsze, tak szybkiego auta do pościgów nie potrzeba w szczególności po zatłoczonych ulicach Londynu.

Druga sprawa, to nawet jak ktoś już ucieka jakimś Ferrari, to tego typu auta są tak rzadkie ze i tak nie będzie problemu z naprowadzeniem. Wiec wg. mnie hajs w błoto

Ale to nie publiczne pieniądze :) Lamborgini samo dało te samochody :P

Idź do urzędu do wydziału komunikacji(tam gdzie rejestrujesz) i zapytaj co w takim wypadku zrobić. Najprościej ;]
o, o tym nie pomyślałem, a zgubiłem wszystko... :D świadectwo homologacji itd. :D

o, o tym nie pomyślałem, a zgubiłem wszystko... :D świadectwo homologacji itd. :D

No to będziesz musiał zabulić za badania i wydadzą Ci homologacje.
Dzisiaj urzędy czynne :)

prawidłowo Azi kminisz, widać, że jarasz ;d
że co? a kto to farajstaran? ya, bless!

widać, że głowe ma tylko po to, żeby woda sie do środka nie lała...

ojojo! z biologii to ty masz chyba ładną pizdusiczke zią.
Przecie każdy wie, że nawet bez głowy nie wleci do środka, gdyż ponieważ się nie da, jo ?

że co? a kto to farajstaran? ya, bless!

ojojo! z biologii to ty masz chyba ładną pizdusiczke zią.
Przecie każdy wie, że nawet bez głowy nie wleci do środka, gdyż ponieważ się nie da, jo ?

udowodnij! :D

Status
Not open for further replies.
Back