to o co chodzi -.- z przysyłką wynosi 211zł z przesyłką a w Polsce z allegro to 250 bez przesyłki, a na stronie producenta jest cena 100usd a na ebayu 50
Jak ktoś Ci da like, to będzie jakiś lizodup. Kup sobie słuchawki za 300 zł, sprawdź jakość dźwięku(aż się chce słuchać), a później krytykuj... Mi tak pierdolili w budzie, że na słuchawki do fona wydaje 180 zł, a jak im włączyłem muzykę to żal im dupę ścisnął :>
lol, to już lepiej sobie kupić głośniki w podobnej cenie, (głównie płacicie za głupi znaczek pewnie, a za taki hajs można dobre głośniki kupić)
hmm słuchawek ludzie zazwyczaj używają w komunikacji, na przerwach jak patrzę to słuchają tylko ludzie co nie mają o czym gadać z innymi ;s
qanti trenuje korzystanie z google, bo w każdym temacie jego wypowiedzi są idiotomądrowate rodem z google.
i dobrze
ja polecam w kiosku za 30 zl, bo w biedronce to szajs
po chuj wam słuchawki niektórym za 300+ loool
po za tym tutaj dostaniesz odpowiedzi od "ekspertów" zaraz każdy tutaj będzie googlowal i sie przechwalal jaki to pro ekspert jest...
jak chcesz kupić naprawdę dobre słuchawki i chcesz poradzić się kogoś, to odwiedź fora przeznaczone do tego, bo tutaj to zobaczysz co będzie, wgl tutaj bez flejma nie ma tematu chyba xD!
lol, to już lepiej sobie kupić głośniki w podobnej cenie, (głównie płacicie za głupi znaczek pewnie, a za taki hajs można dobre głośniki kupić)
Ładnie, zrobiłeś konto tylko po to żeby wyrazić swoją aprobatę?![]()