Każdy kraj ma inne prowizję, a co do innych firm to są, stawki są podobne, dla niektórych krajów wyższe, dla niektórych niższe.
Wystarczy jedno proste "pytanie" do wujka google, a wyświetli Ci się mnóstwo firm tego typu.
Tak na marginesie, to znając życie poradzisz sobie tylko i wyłącznie z konfiguracją paygola, bo jest mega prosta, a inne np. zaypay są bardziej skompilowane i trzeba znać angielski(na poziomie podstawowym) żeby dogadać się przez tickety...
Oj dima, dima, dima - PB Ci postawił ots a Ty jeszcze grymasisz.
można znaleźć w google, ale wolę wielu ludzi zapytać niż czytać wypowiedzi pojedyńczych osób...@down, on ma trochę racji, bo przychodzisz tutaj tylko jak potrzebujesz pomocy, a Twoje tematy/posty/pytania są durne na bardzo niskim poziomie, a odpowiedzi na Twoje pytania jest bardzo łatwo znaleźć choćby używając google.

Każdy kraj ma inne prowizję, a co do innych firm to są, stawki są podobne, dla niektórych krajów wyższe, dla niektórych niższe.
Wystarczy jedno proste "pytanie" do wujka google, a wyświetli Ci się mnóstwo firm tego typu.
Tak na marginesie, to znając życie poradzisz sobie tylko i wyłącznie z konfiguracją paygola, bo jest mega prosta, a inne np. zaypay są bardziej skompilowane i trzeba znać angielski(na poziomie podstawowym) żeby dogadać się przez tickety...
@down, on ma trochę racji, bo przychodzisz tutaj tylko jak potrzebujesz pomocy, a Twoje tematy/posty/pytania są durne na bardzo niskim poziomie, a odpowiedzi na Twoje pytania jest bardzo łatwo znaleźć choćby używając google.
Te chojrak (bez obrazy diath) jak już stawiasz znaki interpunkcyjne to chociaż w dobrych miejscach
A co do tematu przecież homepay zajmuje się usługami zagranicznych sms ja bym stawiał na homepay ma już jako takom renomę no i w chuj się rozwija.
A ja polecam ZaypayUzywam go już ponad rok czasu, i jeszcze nigdy sie na tym systemie nie zawiodłem - wypłaty co 3 miesiące, ale zawsze wypłacają w terminie, kontakt z obsługą jest na prawde dobry - POLECAM!
![]()
no właśnie te prowizje w paygolu jakieś nie ciekawe są ale z tego co patrzę to większość pl otsów ma w tym.
maciekxx....co zawdzięczam Tobie? W każdym moim temacie (i nie tylko moim a i innych użytkowników) piszesz: "dima , pb postawił Ci ots". Zakochałeś się we mnie czy co? Nie musisz innych użytkowników porównywać ze mną ani też komentować w ten sposób moje posty. Uwierz , że jak ktoś zakłada temat w dziale support to nie koniecznie to jest "dima".
można znaleźć w google, ale wolę wielu ludzi zapytać niż czytać wypowiedzi pojedyńczych osób...
jeden woli mleko...inny cole...
pytam ludzi aby się dowiedzieć 'co' woli większość ludzi...
ps. w czym mogę Ci pomóc? chętnie pomogę.
Ale nie sądze abyś potrzebował mojej pomocy z 'ots' , z Twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś bardzo inteligentną osobą (czyt. Alfa i Omega).
![]()
kurcze, zalogowalem się na homepay...no i nie widze funkcji zagranicznych sms... tylko dla PL jest (chyba)Paygol to syf ; / po co dawać zarabiać jakimś lewym firmą jak można wesprzeć naszego polskiego kolegę (kolega bo kiedyś bawił się z nami) pozatym tak jak mówie homepay za 4-5 lat będzie najlepszą firmą mikropłatności na świecie i nikt go nie przebije ile lat jest na rynku polskim z 2-3? i jest już na drugim jak nie na pierwszym miejscu w europie też robi furorę jest to najszybciej rozwijający się serwis jako jedyni wprowadzili taki wybór krajów, to co zarobią to inwestują a nie jak dotpay zaniedbuje klientów i gówno robią.
kurcze, zalogowalem się na homepay...no i nie widze funkcji zagranicznych sms... Tylko dla pl jest (chyba)
world prs...