• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

SmsShop Wodbo Tibia 8.0

Driveskull

New Member
Reaction score
0
Hej mam pytanie jak zrobic sms shop do wodbo szukalem naprawdde wszedzie . Nie jestem dobrym skrypterem wiec prosze o wasz pomoc . Jesli oczywiscie mozecie mi pomoc.

Nie pow ,ze chce to za darmo. To po pierwsze, a po drugie na forum szukam pomocy wiec jak napisalem ze malo sie znam na skryptowaniu to jednoznacznie prosze o dokladniejsze naprowadzenie .
A silnik to Wodbo by Arkham wiec to graveland chyba

Mam pytanie czy po zainstalowaniu tego skryptu nie bedzie zadnego problemu z baza ?
Cos trzeba dodatkowo przerobic zeby dzialalo w wodbo?
I jak dodac większą ilość itemów ?
Pozatym nie wiem czemu nie dziala mi komenda /xaddskill bo chcialem ja uzyc do szybszego dodawania lvla ale niestety nie dziala.
Albo w jaki sposob stworzyc item ktory dodaje określona ilosc lvli ale niee exp.?
Wiem duzo pytan ale myśle , że tylko dzięki waszej pomocy uda mi się co nie co nauczyc

Last edited:
Wlasnie dostalem warna za to ze chcialem Ci pomoc na priv :s. Opisz dokladnie problem, wtedy bedzie latwiej i szybciej. Na priv jak napiszesz tez oczywiscie pomoge, jednak polecalbym sciagnac TFSa pod 8.0, troche sie z nim zapoznac a pozniej myslec nad DB

Don Daniello:
Nie pisz juz w tym temacie
- za to, nie za pomoc.

Last edited by a moderator:
Back