• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Smsy, jak?

Status
Not open for further replies.

Donaj

Banned User
Reaction score
3
Witam, dzisiaj dostałem sms-a z treścią

Stibia.pl najlepszy RPG PL OTS start sobota 15!{...}

Wie ktoś jak lub gdzie to się robi, czy jest na to jakiś skrypt czy co i ile to kosztuje, za pomoc oczywiście rep+.

Pozdrawiam
Donaj

Powiesz jak? xD

Wpaść,wpadne jak dasz pointsy xD

Kurwa, kupujesz za marne pieniadze dostęp do jakieś bramki sms czy whatever ;) Kołujesz skądś bazę numerów i hurtowo ślesz?

@OffTop: 300 post :D od Lutego 2009. Nie kapuje jak wy spamicie (ludzie typu Donaj), że dołączyłeś w styczniu i masz 300 coś postów i 90% bez sensu :P

@Down: Jakas aluzja, ze ja tez spamię? :)

@4xDown: Jest taka usługa na Dotpayu? :D Nawet gdyby była to i tak baze numerow skads trzeba wytrzasnac, czy oni sami jakas pule przydzielają?

Last edited:
Haha ja tez dostalem =d !

Z bramki to chyba nie bylo bo jak dobrze pamietam to byl 791~~

Donaj plus ?

@OffTop: 300 post od Lutego 2009. Nie kapuje jak wy spamicie (ludzie typu Donaj), że dołączyłeś w styczniu i masz 300 coś postów i 90% bez sensu :

Lubie się kłócic i rep+ for u :D

Donaj,
wykup donatora mi bo wlasnie wygasl i dostaniesz sposob

Hmm, dobra ale powiedz ile to kosztuje, bo tak jak bugas mówi,

1500 zl w dotpay-u to pierdole;p

Up, mhm. Już chyba wiem jak to zrobić. Ale skąd ty wziełeś taki nr. telefonu, hmmm?

@TOPIC

Kupujesz od kogoś listę numerów albo sam sobie zbierasz numerki i ślesz do wszystkich smsy o jeden treści.
Takie trudne?

@EDIT

Lub poprostu piszesz do kogoś (np. kuli), żeby powysyłali smski.
Czytałem kiedyś na poliszbordzie, że wysyłali za 0,50zł/sms.

No dobra, samemu lipa wysyłać musi być jakiś program czy coś ;p

@UP
Nie samemu po prostu bierzesz listę numerów wszystkie numerki kopiujesz np. do bramki sms wklejasz i wysyłasz do wszystkich...

Lub jak editnąłem piszesz do kogoś.

Pirl0 rep+. Temat do zamknięcia, już wiem co chciałem wiedzieć i wszystkim dziękuje za pomoc.

Status
Not open for further replies.
Back