some has or know how to compile ObjectBuilder [10.98]?

oshrigames

Intermediate OT User
Joined
Nov 9, 2012
Messages
191
Best answers
0
Reaction score
32
Location
israel
i use TFS 1.2, protocol 10.98.
i need to add new sprites to my clinet via ObjectBuilder [10.98] and Item Editor (10.98)

i have the itemeditor 10.98
but the only ObjectBuilder ive found is for up to 10.56.

is there ObjectBuilder fit for 10.98?
or is someone know how to compile one?

i'm a mapper not programer nor scripter.
id do it myself but its WAY out of my leauge. 😅 (all i know each sprite need to be 32by32 and pink background)

i need it to add new items for my crafting system which thanks to Ramirow & Zbizu & CODEX NG' is finished with in only 2 months.

this system is one of the core system for my server, i really need to be able to add my own sprites..
all 5 tiers.png
(concept "art" green is need to be added.)

Links:

if there's more info you need let me know.

Big thanks for those who help or try to help..

i will make sure to credit your names when my server go live.
maybe even few free credits in the store for cosmetics :)

(and if you need map for some reason, feel free hit me up.)
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
This one should work with 10.98 too
 
OP
oshrigames

oshrigames

Intermediate OT User
Joined
Nov 9, 2012
Messages
191
Best answers
0
Reaction score
32
Location
israel
thanks a lot!.
one last issue i try to add and save new sprite but it wont do it.

is there issue with my item.otb (protocol 10.98 | tfs 1.2) or is there somethnig wrong with the way i add new sprites?
i follow this guy instructions.


i drag the sprite (32 by 32) to the new item and dtry to click "save".
no response 😅

anyone can help here?
i have no clue about this softwere
 

M0ustafa

Î Àm ŁĕğẹňĎ
Support Team
Joined
Mar 4, 2017
Messages
889
Best answers
94
Reaction score
318
Location
Egypt
Not sure, I never added any sprites or tried to but you can try this tutorial

If it doesn't work then you should create a new Support thread about your issue and I am sure someone will help you.
 
Last edited:
Top