• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Spells

Xemok

New Member
Reaction score
0
Code:
setHealingFormula(combat, COMBAT_FORMULA_LEVELMAGIC, 5, 5, 20.5, 25)

15010370905433970869.jpg

1k lvl sie leczy po 1000

jak zmienic formuła na taką zeby sie leczył conajmniej za poł hp. ale tak to tez umiem zmienic tylko ze na 8 lvl tez sie leczy starsznie duzo wiec o co chodzi ; p?; o jak to sie liczy xD

Jestem Zielony i nie czaje owych spraw

Na forach jest cała masa tutoriali a tobie nie chce się poświęcić kilka min na przeczytanie kilku.

Na tym forum nie pomaga się w sprawach poruszanych już wielokrotnie. Idź na TNP lub OTibia tylko uważaj na moderatora "Szacho" bo on tam niszczy wiedzą.

Drogi użytkowniku!
Otrzymałeś ostrzeżenie.

Powód: Głupi post

Warn za zwrócenie uwagi moderatorowi :D

Na tym forum nie pomaga się w sprawach poruszanych już wielokrotnie. Idź na TNP lub OTibia tylko uważaj na moderatora "Szacho" bo on tam niszczy wiedzą.

bo sie dzieciakom moderacja z cenzura popierdolila.

Na forach jest cała masa tutoriali a tobie nie chce się poświęcić kilka min na przeczytanie kilku.

a Ty mozesz mi pomoc?

a Ty mozesz mi pomoc?

Pomóc mogę jak większość osób na tym forum tylko problem w tym że nie chcemy ponieważ zbyt dużo noobów przychodzi na to forum i myślą że bez żadnej wiedzy postawią otsa a ludzie udzielający się na forum maja obowiązek odpowiedzieć na każde ich pytanie ponieważ im jest szkoda czasu na szukanie w szukajce.

Pomóc mogę jak większość osób na tym forum tylko problem w tym że nie chcemy ponieważ zbyt dużo noobów przychodzi na to forum i myślą że bez żadnej wiedzy postawią otsa a ludzie udzielający się na forum maja obowiązek odpowiedzieć na każde ich pytanie ponieważ im jest szkoda czasu na szukanie w szukajce.

to napisz mi tam all, xd

Nie jest Ci wstyd? xD Takie rzeczy to ja nawet wiem (noob master)

Code:
setHealingFormula(combat, COMBAT_FORMULA_LEVELMAGIC, 0.9, 0.9, 18.5, 25)

wystarczy pobawić się forumła zmniejszyć liczby
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

setHealingFormula(combat, COMBAT_FORMULA_LEVELMAGIC, 5, 5, 20.5, 25)
To jest formuła.

Na Twój rozum - im większe cyfry, tym większy efekt czaru :) Z x Y

Back