• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Start OTS

Status
Not open for further replies.
Ja osobiscie teraz mam najwiecej graczy, czym dluzej trzymasz serwa i robisz update tym masz wiecej graczy, zaczynalem od 30 pol roku temu teraz po 250 ;)

Ja osobiscie teraz mam najwiecej graczy, czym dluzej trzymasz serwa i robisz update tym masz wiecej graczy, zaczynalem od 30 pol roku temu teraz po 250 ;)

Ogólnie też już jakiś czas prowadze ten mały biznes - z wykresów wynika, że właśnie na przełomie lutego liczba graczy jest całkiem łądna zaś w okresie letnim spada.

Rok szkolny =]] Teraz nawet nie mam ekipy by się pobić, bo wszyscy korzystają. =]] jedynie rexisy etc.

bo wiadomo, że rexisy to masówka i siedzą w wakacje przed Tibią :thumbup:

kto wie, może kiedyś się zbiorę do roboty i dokończe ten swój projekt na zimę ^_^

bo wiadomo, że rexisy to masówka i siedzą w wakacje przed Tibią :thumbup:

kto wie, może kiedyś się zbiorę do roboty i dokończe ten swój projekt na zimę ^_^

Sam jesteś masówka. :\

@topic

Jak kiedyś grałem to tylko w ferie. ;D

Status
Not open for further replies.
Back