• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Strona - pomysl ...

Zer O

Banned User
Reaction score
5
Siemka mam pomysl na stronke dobrze oskryptowana etc

Znacie jakas fajna firme ktora robi tanio strony ? skrypty do stron etc ?

Ja mogę coś zrobić, ale nie jestem firmą.

Jest tyle firm, tyle serwisów, nawet głupie allegro.... próbowałeś szukać chociaż?

@Bartastk tak próbowałem nawet wszedłem we współprace z dość duża firmą ale od 3 miesięcy mówią ze strona w trakcie produkcji ...

Z tego co wiem, to porządna firma(nawet tania) bierze z góry jakiś %, albo nawet całość. Więc nie wiem z jaką firmą współpracowałeś...

Z tego co wiem, to porządna firma(nawet tania) bierze z góry jakiś %, albo nawet całość. Więc nie wiem z jaką firmą współpracowałeś...

True, dlatego lepiej zatrudnić freelancera, który zrobi to taniej i szybciej.

Wiecie jak to działa? Firmy działają jak wielkie korporacje (nawet te małe chujowate firemki).
Chodzi mi o sposób działania
zamówienie --> przyjęcie zamówienia i zaliczki ---> 2 miesiące opierdalania się by stworzyć pozory, że robią coś zajebistego ---> przez 1 dzień robią gówno z bajerkami

Jak byś napisał wprost, że nie chcesz wydać zbyt dużej sumy(wiadomo, że firmy są drogie) i napisał, że szukasz kogoś kto Ci to za jakaś dobrą cene napisze, to byś znalazł stąd na pewno parę chętnych osób...

Ja bym zatrudnił pojedyńczą osobę a nie odrazu firmę. Jak byś dysponował dużą kasą to wtedy ale tak to się nawet nie opłaca.

Agencja Feren, zlokalizowana w Poznaniu.

• PHP/ MySQL
  • (x)HTML/ CSS
  • Symfony/ jQuery

Także ten, kontakt wstępnie na PW.

oferia.pl
znajdziesz tam i freelancerów i firmy.. Wystarczy opisać czego oczekujesz a każdy da swoją propozycję ceny i wybierzesz sobie kogoś..
Z PB to się zrobiło forum poczynające od "jak ugotować.." przez "lubię placki, a ty?" kończąc na właściwych tematach związanych z ots, masakra jakaś.. :)
pozdrawiam

Tyle chętnych do napisania strony, a przy pierwszym lepszym ataku strona rozjebana :<>

Back