• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Stronka

Status
Not open for further replies.

Mr Zool

New Member
Reaction score
2
Mam dobry pomysl na stronke z gra karciana ... cos jak "poker" ale duzo zabawniejsza, ciekawsza ostatnio popularna.

Wygladalo by to podobnie jak na "Kurniku" tylko ze jedna gra "ta konkretna"
Rozgrywka by byla "doswiadczeni lub swierzaki"
Dwa rodzaje kont "darmowe" oraz "platne - 6.10 sms'em" gracz odrazu by otrzymal by 1zl na koncie

Swierzak - Darmowe gry o reputacje jak na kurniku
Doswiadczeni - wymagania "konto platne"

Doswiadczeni gracze mogli by grac o kase.
max 10zl min 1zl [stawka jednego gracza]

I tu pytanie do was
Czy sam bym ogarnol taka stronke ? z pomoca forumowiczow ... ?
Czy znajde takie skrypty etc ?

Pamiętaj, że jeśli wchodzi ryzyko przegranej o realne pieniądze lub gry losowe to podchodzi to pod ustawe o hazardzie uchwalonej po tej dużej aferze hazardowej, która nakłada duże kary jeśli nie masz odpowiednich uprawnień.

Mogę się mylić, ale jeżeli napisze na stronie, że gra się na wirtualnych żetonach, które, po przekroczeniu danej ilości, można wymienić na realne pieniądze, to raczej nie dowalą mu się do tyłka.

Mam dobry pomysl na stronke z gra karciana ... cos jak "poker" ale duzo zabawniejsza, ciekawsza ostatnio popularna.

Wygladalo by to podobnie jak na "Kurniku" tylko ze jedna gra "ta konkretna"
Rozgrywka by byla "doswiadczeni lub swierzaki"
Dwa rodzaje kont "darmowe" oraz "platne - 6.10 sms'em" gracz odrazu by otrzymal by 1zl na koncie

Swierzak - Darmowe gry o reputacje jak na kurniku
Doswiadczeni - wymagania "konto platne"

Doswiadczeni gracze mogli by grac o kase.
max 10zl min 1zl [stawka jednego gracza]

I tu pytanie do was
Czy sam bym ogarnol taka stronke ? z pomoca forumowiczow ... ?
Czy znajde takie skrypty etc ?

Takie pytania, zadają tylko upośledzeni ludzie...

Sama konfiguracja i zabezpieczenia tej strony, nie mówiąc już o optymalizacji, dla kogoś kto podejrzewam że nie ma pojęcia o programowaniu to czyste zuooo. W necie można znajdziesz coś "podobnego", ale wtedy musisz wrócić to mojej wypowiedzi z początku zdania.

Mówiąc o krótko, szykuj parę tysiaków jak chcesz się za to zabierać, bo wątpię, żebyś miał aż tak dobry biznes plan żeby ktoś w współprace wszedł :)

Dokładnie jeśli masz dobry biznes plan i odpowiednie predyspozycje, doświadczenie i umiejętności które pozwolą Ci abyś w większym stopniu coś takiego napisał, zrobił to nie ma sensu się pytać na forum bo robisz z siebie błazna.
Nie masz umiejętności aby to wykonać to wyłóż grubą kasę a na pewno twoje szanse urosną o 100 % w przebiciu się/zarabianiu niż będziesz pobierał dziurawe skrypty których i tak nie będziesz umiał przerobić na własne potrzeby.
Tak więc jeśli myślisz o tym poważnie to albo ucz się od podstaw wszystkiego ewentualnie znajdź kogoś do pomocy za parę zł na pewno ktoś się znajdzie albo po prostu przedstaw swój projekt dobrej firmie która się zajmuje tym.

Takie pytania, zadają tylko upośledzeni ludzie...

Sama konfiguracja i zabezpieczenia tej strony, nie mówiąc już o optymalizacji, dla kogoś kto podejrzewam że nie ma pojęcia o programowaniu to czyste zuooo. W necie można znajdziesz coś "podobnego", ale wtedy musisz wrócić to mojej wypowiedzi z początku zdania.

Mówiąc o krótko, szykuj parę tysiaków jak chcesz się za to zabierać, bo wątpię, żebyś miał aż tak dobry biznes plan żeby ktoś w współprace wszedł :)

A ty grybasie masz raka.
@Turboo Thx
//Close

Status
Not open for further replies.
Back