• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Super Gra.

Status
Not open for further replies.
Zróbcie żeby ten potwór pojawiał się w losowym miejscu a nie na przemian z prawej a potem lewej ;p

Ale spostrzegawczosc, ze na przemian sa... kurde myslalem, ze nikt sie nie skapnie ;[

@Edit:
Wersja dev. :D
ft0p66.png

Dałem sobie, na 3 poziom i o to taki mój rekord:

5000pd.jpg

przy końcu zostało mi 3x życia bo skakałem xD. :p

#Nemaneth:

Dzięki za ciacHoo , było pyszka ;P

Last edited:
Czy mogę zostać grafikiem?

oto moja praca:
2611-beza-tytua-u.jpg

2612-splash.jpg

All materials copyrighted

Last edited:
Jestem mistrzem fotoszopa, produkuje je.

Uwaga, uwaga!

Macie szanse na zaistnienie w Credits List!
Potrzebna jest ikonka do gry, ale musi ona zostac stworzona przez was, nie moze byc to zaden plagiat!
Postujcie swoje propozycje, w niedlugim czasie zaakceptujemy jedna z prac, a autor zostanie umieszczony w Credits List :)

Uwaga, uwaga!

Macie szanse na zaistnienie w Credits List!
Potrzebna jest ikonka do gry, ale musi ona zostac stworzona przez was, nie moze byc to zaden plagiat!
Postujcie swoje propozycje, w niedlugim czasie zaakceptujemy jedna z prac, a autor zostanie umieszczony w Credits List :)

jakie wymiary?

Zrobilem takiego launcherka:
74t7rq.png

Jak widac na screenie bedzie sie w nim uzupelniac nick oraz wybierac model postaci i poziom trudnosci. Po wcisnieciu 'Play Super Gra!' bedzie sie odpalac gra z wczytanymi danymi z tego launchera, dzieki temu nad ludkiem bedzie widac np. wasz nick, a nie zadne "Ziomek". Narazie zrobilem tylko launcher + zapisywanie do pliku tych danych, pozniej/jutro zrobie zeby gra je wczytywala, wiec narazie nic nie daje do downloadu :)

Status
Not open for further replies.
Back