• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Szukam developera

BolekBack

New Member
Reaction score
1
Szukam developera ktory pomoże postawic ots od a do z. I z możliwością dłuższej współpracy. Najlepiej jak by posiadal juz jakas baze pod ots. Wiecej na priv.

Sami oszuści zostali w tej spolecznosci. lepiej uczyc się robic powazne rzeczy samemu nawet jeśli ma to być trudna i dluga droga to lepsze niż tracic kase na zlodziejow i nierobow bo takich co porzadnie ogarna temat jest już mało i ich nie zatrudnisz bo siedza w mocnych projektach albo maja swoje. Nikt też ci nie da żadnej dobrej bazy bo wszyscy chonikuja dla siebie niestety, ucz się i rob najważniejsze rzeczy sam albo olej temat taka moja rada..

Sami oszuści zostali w tej spolecznosci. lepiej uczyc się robic powazne rzeczy samemu nawet jeśli ma to być trudna i dluga droga to lepsze niż tracic kase na zlodziejow i nierobow bo takich co porzadnie ogarna temat jest już mało i ich nie zatrudnisz bo siedza w mocnych projektach albo maja swoje. Nikt też ci nie da żadnej dobrej bazy bo wszyscy chonikuja dla siebie niestety, ucz się i rob najważniejsze rzeczy sam albo olej temat taka moja rada..
Dzięki Seba wlasnie juz 4 chciało w chuja zrobic.

Prawda jest taka, że jeśli ktoś oferuje marne pieniądze albo nie potrafi normalnie współpracować, to może szukać i rok, a i tak nikogo sensownego nie znajdzie.
Dobrzy ludzie w tej społeczności nadal są, tylko trzeba zrozumieć, że nikt poważny nie weźmie się za projekt, w którym od razu widać brak szacunku do czyjejś pracy albo oczekiwania z kosmosu za grosze.
Jeśli szukasz kogoś na poważnie, to musisz być gotowy zapłacić za czas i doświadczenie, bo każdy dobry developer albo już siedzi w solidnym projekcie, albo robi coś swojego.
A jeśli podchodzisz do tematu uczciwie i z odpowiednim budżetem, to uwierz, że nie musisz miesiącami szukać – sami się znajdą.
W dzisiejszych czasach profesjonalizm kosztuje, a dobre projekty powstają tam, gdzie jest wzajemny szacunek.

Roboczo godzina 100zl, wystawiam fv.
I już 95% wymięka jak usłyszy, że prosty feature to przynajmniej ta godzina pracy bo trzeba zrobić dokładne ustalenia, napisać kod i go przetestować

Może 100zl dla kogoś to dużo, ja mieszkam w uk.
Roboczo godzina 100zl, wystawiam fv.
I już 95% wymięka jak usłyszy, że prosty feature to przynajmniej ta godzina pracy bo trzeba zrobić dokładne ustalenia, napisać kod i go przetestować

Co masz na myśli postawić OTS od A do Z? Odpalić gotowca czy długoterminowo go ulepszać?
Z mojej perspektywy, gdzie siedzę już w temacie jakiś czas to trochę jak "Mam super, pomysł, tylko brakuje mi programisty do stworzenia czegoś genialnego".

Moim zdaniem warto by było dorzucić w poście trochę więcej informacji czego oczekujesz. Kompleksowej pomocy z hostingiem, silnikiem, skryptami. Jakoś to sprecyzować? Może taniej by Ci wyszło gdybyś podzielił to partiami a nie nawiązywał współpracy z kimś na całe życie. Postawienie OTS od A do Z równie dobrze może być pobraniem serwera z repo TFS i skompilowaniem go żeby działał pod hamachi jak w 2008 roku.

Back