• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam ludzi do wspólnej gry w pewną gierkę przeglądarkową (ogarme)

Seminari

Banned User
Reaction score
34
Szukam ludzi chętnych do gry w ogame (ogame.pl)

Na czym polega?
  • Na rozbudowywaniu swojego kosmicznego imperium
  • Walce z innymi graczami / sojuszami
  • Obronie itp

Mamy swoje surowce, rozbudowujemy kopalnie, elektrownie, poznajemy nowe technologie, budujemy flotę oraz obronę i walczymy!

Wydobycie trwa jakiś czas, budowanie budynków też, to jest świetna gra dla ludzi, którzy nie mają wiele czasu na gry, większość graczy gra głównie będąc w pracy (klikamy na budowę, to się w tym czasie buduje ileś minut, coś się wydobywa w tym czasie itd. i pracujemy dalej i co jakiś czas patrzymy co tam się wydarzyło (widziałem u mamy w pracy sporo osób w to gra) ;p

Okey, jeśli jesteście już chętni to zapraszam na universum Fornax - gdyż tam wszystko dzieje się 5x niż na zwykłych universach (5x szybciej się wydobywa, szybciej latają statki, szybciej się wszystko buduje, ogółem czas ogame na tym universum jest przyspieszony pięciokrotnie)

Jeśli chcecie mieć planetę ulokowaną blisko mnie to zaprszam przez poniższy link:
Strona startowa OGame

Mam nick: Imes

Pozdrawiam :)

o ku*** w1 dzien Oko, Beat The Meat, dotpejmiszcz and 96 others like this.

edit;
to tylko jakies dziecko sie bawi :/

1. to nie ja lajkuje, co zresztą już jakiś modek czy tam ktoś sprawdził w pewnym temacie, którego Kuzyn jest autorem
2. wychodzi kto naprawdę jest żałosnym kidem i leci z płaczem, bo ktoś dostał lajki, a nie on

(http://otland.net/f15/what-f-166696/index2.html#post1609038)

Co do tematu, to nie łamie regulaminu, nie ma flejmów i nie chcę tu nikogo flejmować, tylko szukam ekipy do gierki :)

Prawidłowo Semi ^_^

Pazerniaki na jebane LAJKI.

Zaraz będzie że tak pisze bo dostałem rykoszetem xd

Last edited:
1. to nie ja lajkuje, co zresztą już jakiś modek czy tam ktoś sprawdził w pewnym temacie, którego Kuzyn jest autorem
2. wychodzi kto naprawdę jest żałosnym kidem i leci z płaczem, bo ktoś dostał lajki, a nie on

Co do tematu, to nie łamie regulaminu, nie ma flejmów i nie chcę tu nikogo flejmować, tylko szukam ekipy do gierki :)

Nawet nie widziałem tych lajków przed tym jak zobaczyłem liste online. Temat widziałem wcześniej, takiej anomali nie było więc jak to sam siebie nazwałeś Największy Pajacu nie leciałem z płaczem bo ktoś dostał lajki, tylko zgłosiłem te noobkonta, które zauważyłem na liście online.

Nawet nie widziałem tych lajków przed tym jak zobaczyłem liste online. Temat widziałem wcześniej, takiej anomali nie było więc jak to sam siebie nazwałeś Największy Pajacu nie leciałem z płaczem bo ktoś dostał lajki, tylko zgłosiłem te noobkonta, które zauważyłem na liście online.

okey, nieważne, jak chcesz pospinać o ten temat, to ja bardzo chętnie, ale nie tutaj tylko w tamtym temacie ze skargą, bo tutaj chcę tylko dobrać ludzi do ekipy w ogame, nic więcej, nie chcę tu flejmów, wiem, że mój post up troche uderzył w Ciebie, niepotrzebnie to tu napisałem, mniejsza.

@temat
już 3 osoby grają z nami:D

Nie powiedzialem ze mi to przeszkada ze 100 lajkow czy iles tam ale poprostu bylem zdziwiony :p

To tak poza offtopem, bardzo zbliżona gra jest do Plemion pod względem mechaniki? Zagrałbym w coś takiego ale Plemiona i inne Grepolisy to tak naprawde to samo ;x

Tibia ma otsy Ogame ma XNova.

88d8186496_.jpg

gralem w to jak mialem 13 lat w podstawowce ...probowalem rok temu zagrac ale ot juz nie to samo... polecam tanoth.pl :) fajna giera server 3 60+ lvl :)

Back