• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam Mappera ;) Tibia-net.pl

Status
Not open for further replies.

HouseDjj

New Member
Reaction score
0
Witam mam taki mały ots no i szukam mappera który lubi się bawić w ciekawe nowe expowiska jakby coś kontakt 3639844

Podaj cenę jaka płacisz za mapy w innym wypadku żegnam.

@Kurczok
widze, ze sie wziales za 'oczyszczanie' forum ;)

@Koob
Hehe tak trochę ;)

No zobacz co się tu dzieje przychodzą noobki z otlandu i szukają TU osób które będą im mapki robiły (najlepiej za free).

Kiedyś OTland to było forum dla bardziej zaawansowanych użytkowników (przynajmniej tak mi się wydaje [tak ja to widziałem]) a teraz przychodzą z TNP żeby tu noobów szukać, źle się dzieje i jak tak dalej będzie się działo to OTland będzie siedliskiem noobów (a przynajmniej tak będą uważały osoby z TNP.

Oczywiście nie uważam że na TNP nie ma doświadczonych osób bo wiem że są.

Ooo ukradli mi post że popierniczyłem tibia-net.pl z tibia.net.pl jednak to co napisałem jest w moim odczuciu prawdą.

Last edited:
Temat wyczyszczony z postów , które później zmieniły by się w flame wara (gdyby wpadł texon).

#temat

$$$.

kiedyś to był klimat, szukało się teamu żeby stworzyć swój "pierwszy super" ots, teraz to tylko kasa i kasa wam w głowie ):

Za darmo nie ma nic, no chyba że iść kraść do Tesko :thumbup:

kiedyś to był klimat, szukało się teamu żeby stworzyć swój "pierwszy super" ots, teraz to tylko kasa i kasa wam w głowie ):

Tyle , że kiedyś nie zajmowały się tym dzieciaki. Społeczność OT była całkiem inna.

Nie było SMS Shopów, i każdy do każdego czuł respekt, banda idiotów przyszła wraz z SMS Shop by Gesior (nie wiem, w jakim celu on to udostępnił ale OK).

Teraz, jeśli ktoś weźmie Ciebie do teamu, naskrobiesz mu nie zły kawał roboty a on to wyjebie na forum.. albo wypierdoli Cie z projektu, aby zbijać kasę.

Ogółem, wszystko na dno idzie.

żeby ludzie myśleli, że GESIOR to jest jakiś pro (no i tak myślą, bo wszędzie widzą BY GESIOR) ;/

Może i samme ma racje ale jak by nie gęsior go udostępnił to by ktoś inny go stworzył. :)

#up

No wiadomo. Lecz przez tyle lat jakoś nikt nie udostępnił wtedy jedynego shopa jaki był dostępny.
Do czasu... kiedy na Otland nie zarejestrował się Gesior.pyly i poczuł smak repkuf.

Znam lepszego przekreta:
DBKO Kai - Shop System

Ten duzy font "BY JACOLOS", nie wiem jak wg. was ale imo. to shop gesiora huehue.

Gesior na to pozwala. Ważne, że repki dostał. I pomógł (?) społeczności OT! :thumbup:

żeby ludzie myśleli, że GESIOR to jest jakiś pro (no i tak myślą, bo wszędzie widzą BY GESIOR) ;/

Nie którzy mówią "Gdyby nie Gesior, to do tej pory używał byś Nicawa albo innego syfu".

Nie powiem jakie jest moje zdanie na ten temat, bo mnie poniesie jeszcze :P.

A ja uważam tak:
1)Odnośnie kasy za wszystko to jest jak najbardziej dobre bo dzieci które nie maja konta kasy na koncie (lub nie potrafią przelać kasy maja utrudnienie) a poza tym są nastawione na zarabianie więc jak to tak że mają płacić za coś.

2)A jeśli chodzi o Gęsiora i wszędzie używane "by Gesior" to dzieje się tak ponieważ nie ma innego aac ogólnie dostępnego.

Gesior się napracował i jako że nie zależało mu na tym żeby tylko on aac udostępnił go na forum. Chciał dobrze wyszło jak zawsze ale należy mu się szacunek za czas i pracę jaką włożył w pisanie tego aac (Paxton powinien wiedzieć o tym najlepiej). Jednak domyślam się że Paxton przynajmniej po części wzoruje się na pracy Gesiora lub przynajmniej wie na starcie co musi zawierać jego aac (Gesior pisał to wszystko od 0)

Dziele się z maperem, a po drugie Kurczok czemu myślisz, że jestem noobem kretynie ? Myślisz, że mapujesz w RME to jesteś pro?
Zapraszam na mój ots tydzień przed startem zobaczycie co wycuduje koleś z mojego składu ;) nie chodzi mi tu o mapke lecz pewien soft napisany w javie...
mapperowi dam 10% zysku ( jego zadaniem jest robienie co jakiś czas jakiegoś expowiska ) dostępu do world.otm może pomażyć kurczok dla mnie jesteś jebanym frajerem, tyle Ci powiem Ty się nazywasz jakąś tam elitą niby ahahahah jesteś tak śmieszny jak np na 4clubbers.pl te dzieci 15-17 letnie co komentują nie króre tracki, wiesz do czego zmierzam ? zeby coś jebany fjucie wymagac najpierw trzeba przedstawić projekt ty tempa świnio weź najpierw mi daj screeny jakiegoś twojego shitu a ja ci powiem kutasie jebany ile za to ci mogę dać czy naprawdę jesteś tak kurwa niedojebany, że myślisz przykładowo jak idziesz szukać pracy wpierw wymagasz a później pokazujesz co potrafisz ? rozjebałeś mnie swoim durnym postem i wiesz co Ci powiem? CHUJ CI W DUPE kurwiszonie

PS. i nie mów na mnie "dziecko" bo mógłbym być twoim ojcem gdyby psy na klatce pierwsze nie wyjebały twojej matki ty jebany śmieciu

poza tym jesteś jebanym skurwysynem 100x pierdolisz o gęsiorze ty jebany filozofie skoro chciał to udostępnił i nie komentuj chuju zrób sam i miej na własny użytek pedale jebany, teraz cie mogę porównać do takich dzieci tibi co się chwalą, że znają GM-a tak samo Ty masz kisiel w majtkach jak piszesz o gęsiorze dla mnie jesteś niedojebanym frajerem

Last edited:
Hahahaha uśmiałem się naprawdę :D
Myślisz, że mapujesz w RME to jesteś pro?
Nie nie jestem pro ale uważam że RME jest lepsze od simone, btw kilka moich prac było na forum.

kurczok dla mnie jesteś jebanym frajerem, tyle Ci powiem Ty się nazywasz jakąś tam elitą

Nie uważam się za "elite" ale za osobę która zna podstawy i potrafi już coś samemu zrobić.

jesteś tak kurwa niedojebany, że myślisz przykładowo jak idziesz szukać pracy wpierw wymagasz a później pokazujesz co potrafisz ?
Chyba się trochę pogubiłeś bo ty oferujesz prace a przy ofertach powinny być napisane jakieś warunki (co innego jak szukasz pracy, wtedy starasz się przedstawić swoją osobę jako najlepszego kandydata)

PS. i nie mów na mnie "dziecko" bo mógłbym być twoim ojcem
Faktycznie nie będę mówił czegoś co jest oczywiste
<16 lat, ok jesteś dzieciakiem
>16 lat, jesteś człowiekiem niezrównoważonym mającym jakieś problemy z sobą i powinieneś udać się do lekarza.
Sądząc po tym w jakie słowa ubrałeś swoją wypowiedź mam nadzieje że to ta pierwsza opcja jest prawdziwa.

Czemu w rl byś mi tego nie powiedział mały heaterze?
Bo za słowa jakie napisałeś o mojej mamie raczej cało byś nie wyszedł.

teraz cie mogę porównać do takich dzieci tibi co się chwalą, że znają GM-a tak samo Ty masz kisiel w majtkach jak piszesz o gęsiorze dla mnie jesteś niedojebanym frajerem

Kotku pisząc o Gęsiorze wyrażam swoją opinie na temat tego co zrobił jeśli Ci się to nie podoba to już jest twoja sprawa.

<16 lat, ok jesteś dzieciakiem
>16 lat, jesteś człowiekiem niezrównoważonym mającym jakieś problemy z sobą i powinieneś udać się do lekarza.
Sądząc po tym w jakie słowa ubrałeś swoją wypowiedź mam nadzieje że to ta pierwsza opcja jest prawdziwa.

:thumbup:

Nie wyleczone kompleksy z lat młodości posiadasz "starszy człowieku".

Powodzonka z tym "softem" w dżawie i wróć już na TNP.

Status
Not open for further replies.
Back