• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

szukam rl ma z YALAHAR,GENGIA,PYRE,OKEN

menio53

New Member
Reaction score
0
szukam rl map YALAHAR,GENGIA,PYRE,OKEN niemoge nigdzie znales a jak chce zkopiowac wyspy z narozi to rme wyskakuje error prosze pomocy

Skąd wiedziałęś? Przyłączam się do Was chłopcy :)

mickula ma melanie on ma ta gengie pyre oken yalahar i jeszcze jakies 2 miasta morze powie z kond wzioł tom mapke te 2 miasta sam dorobił raczej ale oken gengia pyre i yalahar mial albo dodal z narozi do rl map ja prubowałem rme przy prubie zaimportowani mapki errora walił :( wienc morze mickula powie z jakiego źrudła wzioł mapke z YALAHAR,GENGIA,PYRE,OKEN

wontpie ,że mnie posłucha ja mam małó posty i pomysli że jakis noob prubuje odniego informacje zdobyc :( moge sprubowac ale to dopiero jutro dzisiaj juz nie bende na kompie :(

Last edited:
Wyjebałem sie na plecy czytając ten temat i te posty w szczególności te posty

<lol2>

Ia terz poproże linga do dofnloandu...

Jak nie ma w downloadzie tego co cie interseuje to se kurwa sam zrób baranie już mnie te dzieci z otlandu wkurwiają

A może frytki do tego ? następny rl map ots na którym będzie grało 500 ludzi :( , wkurwiają mnie te RL :(

Back