• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szukam silnika na VPS pod 8.60

LinuxPl

New Member
Reaction score
0
Siemanko, szukam jakiegoś silnika na VPS pod tibie 8.60, znalazłem parę z fajnymi mapami. Tylko, że mój kolega powiedział, że to nie pójdzie na VPS bo trzeba mieć specjalnego pod linuxa, ma ktoś takiego?

Silnik z fajnymi mapami, chce taki :O bo w swojej E46 (320D) jeszcze nie pomalowałem...

A wracając do teamtu jesteś trochę cofnięty, zacznij czytać o linuxie i silnikach ale tych bez map już.

rozumiem że twój nick sugeruje firmę od której dzierżawisz vpska? linuxpl.com ? xd

jak dam sobie nick Mr. President to ciekawe

czy pomyślicie, że jestem panem presydendem? czy moze jestem tym prodóktem s reklamy president?

chłopaku, pobierz source i skompiluj sobie sam silnik....na googlach prędzej wyczytasz coś niż na tym forum...tu rzadko kiedy ktoś pomaga...
ale na tibia.pl nawet widzialem jakies poradniki dotyczące kompilacji source pod linuxa

chłopaku, pobierz source i skompiluj sobie sam silnik....na googlach prędzej wyczytasz coś niż na tym forum...tu rzadko kiedy ktoś pomaga...
ale na tibia.pl nawet widzialem jakies poradniki dotyczące kompilacji source pod linuxa

yhym, rzadko pomagamy, przejrzyj proszę 340 stron zapchanych tematami na polish boardzie, napewno jakbyś policzył wyszło by, że ponad 80% może nawet 90% zawierają prośbę o pomoc, a do tego w ponad 70% może nawet 90% otrzymali oni odpowiedź i byli bardzo happy

a tobie nie udzielili i już płacz, na kimś musi wpaść te 10 czy 30%, na kimś trzeba się wyżyć po udzielaniu milionów tysięcy bilaiardów sryliardów odpowiedzi

- - - Updated - - -

poprostu, to tak jak murzyn na plantacji, wkońcu musi się wkurwić i coś powiedzieć

Ostatnio tu są ciekawe tematy i można się trochę pośmiać zamiast ciągle czytać tematy o spoofach i ddosach. Szkoda tylko że banowani są użytkownicy którzy wprowadzają na to szare jak pizda forum trochę humoru a nie Ci którzy pierdolą non stop o spoofach ;_;

Back