• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Szybkie usuwanie "czerwonych" itemów.

Murach

Banned User
Reaction score
3
Przy przenoszeniu mapy z wyższego klienta na niższy (8.6 -->8.1), na mapie powstają czerwone kratki, które wskazują że dany item nie jest obsługiwany przez tą wersję. Czy jest możliwość, aby można było usunąć te itemy szybciej niż usuwając je ręcznie ? Jest to pracochłonne, czasami chowają się pod itemami i występują błędy przy odpaleniu silnika ; )

Z tego co wiem to można usuwać op ID, no ale i tak byś musiał znać te ID więc raczej nie.

Ale że jak, masowo usuwać dane ID? Da rade? Jak zaznaczę ten item wyskakuje ID, więc wiem które są nieprawidłowe, a tak to patrze np że powyżej 7000 to nie odczytuje RME, i wiem że te itemy nie wczyta serwer.

poprostu zaimportuj mapę, nowszych itemów powinno nie zaimportować i ci wywali w logu remere, że invalid item bla bla ale mapa bd git myślę

Back